Aurita Herbal Blemish Cream - BeoordelingenNiet effectief en SPF niet - werkt niet op plekken en vlekken aAcne !!


Hallo prachtige dames! Vandaag ga ik Aurita Herbals Blemish Cream herzien. Aurita is een merk dat maakt huidverzorging en beauty producten Herbal. Hou van de kruidenmiddelen omdat ze zijn 100% natuurlijk en veilig te gebruiken. Ik heb een vette huid en ik heb altijd last van acne, wijst zwarten, puistjes, whiteheads, en andere breakouts. Dit alles leidt tot vlekken op mijn gezicht. Ik probeerde Geen Marks crème die eerder werkte, maar niet volledig. Zelfs na het gebruik het regelmatig, sommige hardnekkige vlekken, waren op mijn gezicht. Daarna kocht ik Aurita Herbal Anti Blemish Cream. Het bevat alleen natuurlijke ingrediënten en dat is wat mij aantrok om het te proberen. Lees verder om te weten hoe het werkte!

Prijs en hoeveelheid:


Rs. 1200 per 75 ml.

Indicaties voor gebruik:

• Was je gezicht grondig.
• Breng een kleine hoeveelheid van deze crème direct op het gezicht of smet gevoelige huid.
• Laat de nacht voor de beste resultaten.

Mijn Neem het op het product:

De crème is verkrijgbaar in verpakkingen van toilet dat is onhygiënisch als je nodig hebt om je vingers dompelen in. Ik geef de voorkeur pakkingbuis want ik heb lange nagels en maakt het wat slordiger. Hoewel ik hou niet van het pakket, kocht ik het nog steeds, in de hoop dat het zal werken op mijn onvolkomenheden en tekenen.

Deze crème heeft een zoete geur die verdwijnt na 5 minuten na het aanbrengen. Ik denk niet dat het zou niemand lastig. De textuur is licht en wordt geabsorbeerd in mijn huid volledig. Omdat de crème niet een SPF hebben, niet gebruiken tijdens de dag. Ik gebruik deze crème als de nacht.

Hoewel de crème beweert te werken voor alle huidtypes, niet uit te voeren op mijn vette huid. Toen ik toegepast op mijn gezicht, voelde hij zich een beetje 'vet. Hoewel ik gaf een vette gevoel, weet ik niet wassen en sliep. De volgende ochtend, merkte ik dat mijn huid was schoon en zacht. Ja, veroorzaakte geen break-out op mijn gezicht dat is echt leuk. Dit is de reden waarom ik zijn blijven om het te gebruiken elke avond. Sindsdien ben ik begonnen met het gebruik van het religieus en heeft nu al een maand. Is verbeterd mijn huid textuur en maakte mijn huid gloeien. Maar, helaas, niets voor mijn puistjes en acne doen. Ja, niet te verwijderen of te verminderen, dan, was niet aan zijn verwachtingen. Maar ik vond deze crème als nachtcrème en ik ben nog steeds gebruikt. Er is een enorme hoeveelheid tijd over die ook kan worden gebruikt voor andere 2-3 maanden. Is dat niet geweldig?

Laten we nu een overzicht van de voor- en nadelen voor u:

Pro:

  • Niet erg duur.
  • Fatsoenlijk bedrag.
  • Maakt de huid gloed.
  • Regelmatig gebruik verbetert de huidstructuur.
  • Hydrateert de huid goed.
  • Werkt groot als een nachtcrème.

Tegen:

  • Past niet vette huidtypes.
  • Verpakking Tub is onhygiënisch.
  • Heeft SPF bevatten.
  • Werkt niet op acne vlekken en vlekken.

Beschikbaarheid:

Aurita Herbal Anti Blemish Cream is gemakkelijk beschikbaar op de markt.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha