Atlanta College ClubElke student nodig heeft en verdient de kans om te ravotten en te socialiseren. Ongeacht wat uw perfecte idee van de vrije tijd, de stad van Atlanta, Georgia, is de thuisbasis van een grote verscheidenheid aan clubs en bars die tegemoet te komen aan een reeks van grillen, stemmingen en diensten, waarvan vele met aantrekkelijke prijsklassen budget voor de student.

Cheyenne Grille en Sports Bar

Als u op zoek bent naar die sport sfeer, kunt u overwegen Cheyenne Grille en Sports Bar (cheyennegrill.com) gelegen in het winkelcentrum Peachtree Slag van Atlanta. Met tientallen grote tv-schermen en meer dan 120 verschillende bieren, Cheyenne heeft ook de student met een gemiddelde van heel redelijke prijzen. Een moment van publicatie, zal je meestal ziet de prijzen variëren van $ 9 tot $ 15 per persoon. Wanneer het mooi weer is, heb je toegang tot een openlucht gedeelte van de constructie biedt ook tal van tv voor sportevenementen.

Club Miami

Als het nachtleven is meer je tas, Club Miami (geen website;. 3011 Buford Hwy NE, 30329, 404-929-9991) heeft twee verschillende locaties in Atlanta. Dit zijn de belangrijkste locaties voor de dans en muziek club. De club is echter meestal niet nodig om een ​​cover te betalen bij de ingang, meestal $ 20 of zo op het moment van publicatie. Aan het eind van het feest in Club Miami, moet u minstens 18 jaar oud zijn en, natuurlijk, 21 iets krachtiger dan soda absorberen. Op zaterdagavond, Club Miami moedigt specifiek patroons lesbiennes met extra entertainment van go-go dansers op te starten. Club Miami biedt verschillende drankje specials afhankelijk van de nacht en het is meestal open om 3:30 voor jullie allemaal echte nachtbrakers.


Moondogs

Als u geïnteresseerd bent in een club met een beetje 'van alles zijn, te onderzoeken Moondogs (geen website; 3179 Peachtree Road NE, Atlanta, GA 30305, 404-231-4201), ook in Atlanta. Voor de sport-georiënteerd, zijn er een heleboel van televisies om u te ontvangen. Als je college kids op zoek naar fun en games, dan Moondogs biedt pooltafels, tafelvoetbal en flipperkasten om uw luim aan te passen. Moondogs is samengesteld uit verschillende types van de ruimte, een dansvloer voor prive-kamers voor een meer intieme sfeer. Op het moment van publicatie, de gemiddelde prijs voor een gast Moondogs onder $ 9, dus als u op zoek bent om wat geld te besparen, terwijl het hebben van plezier op hetzelfde moment, kan Moondogs uw aandacht waard zijn.

The Mark Ultra Lounge

Gezien de grillen van studenten kunnen veranderen 's nachts, waarom een ​​club die hetzelfde doet niet vinden. The Mark Ultra Lounge (geen website, 79 Populier St., Atlanta, 30303, 404-918-6922) heeft een aantal punten van belang afhankelijk van de nacht. Van filmvoorstellingen tot stedelijke dinsdag dansen als raad-spel 's nachts, de metro Ultra biedt een aantal interessante alternatieven voor je wisselende stemmingen aan te passen. De kamers ingericht met terraria en stromend water. Als u op zoek bent naar een beetje meer royaal te besteden ', de faciliteit huisvest de VIP-ruimtes voor vergaderingen en private partijen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha