Associëren van een Quilt machine met vierkante CornersRechte hoeken geven het een professionele uitstraling voor een quilt. Mitering hoeken van de machine is een beetje 'complexer dan met de hand doen, omdat het moet in staat zijn om de naaimachine in minder dan een kwart van een duim te regelen. Eindig uw quilt met een naaimachine bespaart tijd, vooral als je grote voltooit, bed kingsize dekbedden. Pinning correct en een beetje 'van de praktijk zal je mitering hoeken quilt machine als een pro in geen tijd.

Bevestig de koppeling met de quilt langs één kant van de quilt met spelden. Start niet in een hoek; probeer te beginnen in de buurt van het centrum van één kant. De rauwe rand van de obligatie moet worden geconfronteerd weg van de quilt. Het maken van een kwart inch vanaf het einde van het dekbed met een speld.

Naai langs l ', een kwart van een centimeter van de ruwe rand bindend. Doorgaan tot je een kwart inch van het einde van de quilt. Achtersteek te beveiligen en te verwijderen uit de auto.


Vouw de vereniging, zodat deze loodrecht op de strip net gestikt en op zichzelf terug, het afstemmen van de ruwe randen van de quilt. Zie je niet een machinegeweer op dit punt; eruit moet zien de rand was gevouwen. De vereniging had moeten draaide de hoek en is nu klaar om te naaien langs de rand van het volgende. Speld de hoek op zijn plaats.

Score een kwart inch van de volgende hoek met een speld. Naai de binding langs de tweede zijde, vanaf het punt waar u de naad gestopt op de eerste zijde. Naai een kwart inch van de ruwe rand tot aan de pin. Achtersteek te beveiligen en te verwijderen uit de auto.

Herhaal stap 3 en 4 om alle vier de hoeken af ​​te ronden. Wanneer u terugkeert naar waar je begon, lid worden van de binding stroken aan elkaar en naai vast. Vouw de binding aan de achterkant van het dekbed - de hoeken wordt automatisch verstek - en onzichtbare punt ter plaatse.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha