Asperges is handig om kanker te behandelen?We weten dat de kanker is ongetwijfeld een vreselijke ziekte. Hoewel met de komst van moderne geneeskunde kan niet onoverkomelijk zijn de bijwerkingen van kanker dodelijk. Er is een ingrediënt dat kan voorkomen of genezen van kanker? En als voor de installatie van asperges populair? Kan echt genezen van kanker? Lees dit artikel om meer te leren!

L '"Asperges Cure for Cancer" verscheen in het februari 1974 nummer van Preventie. E 'werd bijgeschreven op een Dr. Richard R. Vensal, een tandarts die heeft geconstateerd dat het eten van asperges zou kunnen genezen van kanker. Er waren veel mensen die betoogden dat hun kanker werd verlicht door behandeling asperges. We weten dat de asperge is een levensmiddel rijk aan voedingsstoffen die kunnen helpen bij het voorkomen en genezen van vele ziekten. Het kan echter voorkomen van kanker, of zelfs te genezen zoals beweerd wordt door Dr. Vensal?


Na jaren van uitgebreid onderzoek, weten we dat er geen genezing fail-safe voor kanker, met inbegrip van asperges. Dat Dr. Vensal bezit zijn document garandeert dat de asperges steeds gekoppeld te voorkomen en zelfs genezen van de dodelijke ziekte. Laten we eens onderzoeken deze beweringen en ontdek hoe asperges helpt kanker te voorkomen.

Anti-carcinogene:

Asperges bevatten samen met vitaminen en mineralen. Onder de vele voedingsstoffen, asperges bevat grote hoeveelheden vitamine A, vitamine C, beta-caroteen en een weinig bekend selenium, die bekend zijn als anti-carcinogeen. Samen met glutathion, kan deze voedingsstoffen helpen kanker te voorkomen. Volgens een rapport gepubliceerd door de American Institute for Cancer Research, kan een hoge voedselprijzen glutathion het risico van kanker van de dikke darm, alvleesklier en slokdarm te verminderen.

Helpt bij het voorkomen van longkanker:

Rokers weten dat ze een grotere kans hebben op longkanker dan hun collega rookvrij. Laten we hem eens goed nieuws! Sommige studies tonen aan dat een regelmatige voeding van asperges kan helpen bij het voorkomen van longkanker. Wanneer vitamine B6 en foliumzuur wordt gecombineerd met een aminozuur genaamd metathione, kan de kans op longkanker met meer dan 65 procent. Asperges bevat een aantal vitaminen en B-vitamines prominente plaats op die lijst. Toen de asperges gekookt met gevogelte, vis, kaas, pinda bonen, eieren, knoflook, linzen, uien, yoghurt of sesamzaad (allemaal goede bronnen van metathione) kan helpen bij de preventie van longkanker.

Arrestaties ontsteking en oxidatieve stress:

Aanhoudende, extreme ontsteking en oxidatieve stress kan verhogen de kans op een kanker aanbestedende dienst. Asperges helpt om de ontsteking te verminderen en verlicht stress. De effecten van antibiotica asperges helpen om de ontsteking te verminderen. Het bevat een belangrijke voedingsstof genaamd saponine, die anti-inflammatoire en antioxidant heeft.

Helpt bij het bestrijden van kanker van de lever:

In 2009, een groep Chinese onderzoekers verzamelden om te onderzoeken hoe asperges kan helpen kanker te voorkomen. Zij vonden dat de asperges bevat een chemische stof genaamd Asparanin. En "Asparanin bekend dat, wanneer toegevoegd aan kankercellen van de lever, heeft anti-kanker eigenschappen en kan helpen bestrijden leverkanker. Er is geen gedocumenteerd bewijs om de studie bevestigen, en de geloofwaardigheid van de zorg blijft in twijfel.

Feiten over Asperges Cancer Cure:

Nu we hebben gekeken naar een aantal manieren waarop de asperges wordt aangeprezen om kanker te genezen, we kijken naar enkele feiten!

Het onderzoek papier gepubliceerd door Dr. Vensal is nooit gevonden, en heeft noch de ongrijpbare dokter zelf.

Het artikel gepubliceerd door Cancer Research Journal ook nog niet beschikbaar.

We hebben gezien hoe kanker kan voorkomen worden met regelmatige inname van asperges. "Echter, er is geen bewijs dat bepaalde voedingsmiddelen veranderen de omgeving van een tumor die al bestaat op cellulair niveau, en doe het of sterven of te laten groeien," zegt Dr Gott in de herziening van de woordvoerder, in een artikel gepubliceerd in 201

Met een gewicht van deze feiten, is het duidelijk dat als de asperges kanker kan voorkomen, het bewijs om de theorie te ondersteunen blijft vaag.

Dus, het lijkt erop dat de legende van asperges 'super kanker killer' heeft geen basis in de werkelijkheid! De remedies die ondersteunen en uitdragen van de mythe van de inname van grote hoeveelheden asperges zijn niet zo echt als ze keek!

Wij nodigen u uit om uw mening te delen over. Vertel ons wat je denkt, laat een reactie hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha