Asin zonder make-upAsin Thottumkal debuteerde tegenover Mr. Perfectionist, Aamir Khan in Ghajini. Ze staat bekend om haar eenvoudige maar krachtige prestaties. Hij had zeker een smaak van succes op zeer jonge leeftijd, maar laat dit niet het hoofd. Ze is een perfect voorbeeld van hoe eenvoudig het ook sensueel kan zijn. Asin is gezegend met natuurlijke goede eigenschappen die proberen, vaak gebruikt ze als een pantser tijdens het uitgaan zonder make-up.

Hier geven wij u de top 10 foto's van Asin zonder make-up.

Opgefrist:

Onze donkere schoonheid Asin geeft troost een overhand bij het reizen. Deze foto werd genomen toen ze vliegen naar Singapore voor de première van zijn film Housefull Die comfortabele katoenen broek en roze shirt en contrasteren met een donkerblauwe heetste Asin is alles wat hij nodig heeft om toe te voegen aan haar evenwicht en natuurlijke schoonheid .


Schaken:

Genomen tijdens een van zijn willekeurige outputs, Asin gemakkelijk poseerde voor de paparazzi in deze rode shirt Weggeefschaak. Asin laat haar haar in deze avatar zeer informeel met geen spoor van make-up. Wij zeggen duimen omhoog voor onze schoonheid donker te trekken uit dit ziet er zo goed.

The Girl Next Door:

Asin is gezegend met een mooie stralende huid. Het past perfect bij het label van 'girl next door' in deze context. Bruine jas, haar band opende met roze haar en een glimlach om te sterven, dit zijn de enige dingen Asin nodig heeft om onze harten smelten.

Caring Asin:

Asin toont zijn zorgzame kant in dit beeld, dat is geruststellend om een ​​kind. Sporting een ongedwongen witte top en zwarte en reflexen, trekt ze deze weg zonder make-up look moeiteloos.

Elegant:

Asin ervoor willen eenvoudig te zijn, maar dat maakt haar niet van het zijn modieus. Genomen door de luchthaven shutterbugs, zien we niet Asin uit de weg. En waarom zou hij, niet met die perfecte formele kleding in zwart en wit, aangevuld met perfecte schoenen en tas. Wat we willen nog meer is zijn zelfverzekerde glimlach!

Chic:

Asin sprint door de luchthaven bij een andere gelegenheid, toen hij werd betrapt op het dragen dit overhemd semi-formeel en zeer chique broek zwarten. We speciaal gemerkt dat de zwarte nagellak. Dat een hoge knot en willekeurige reflecties gewoon definiëren chique quotiënt van Asin voor ons.

Gelukkig en installatie:

Asin is altijd vriendelijk geweest om zijn fans. We loven de manier waarop ze lacht om onze aandacht en de vriendelijke wijze waarop zij instemt om te poseren voor ons doel met een ventilator vast te leggen.

London Dreams:

Knapte tijdens het filmen in Londen Dreams, Asin durft te gaan in de voorkant van de camera, zonder make-up. Het is te zien aan het frame met co-ster Salman Khan delen. Winter in Londen lijkt me het hoofd koel te houden, maar zijn warme kleren en stijlvolle veilig zijn natuurlijke schoonheid te voltooien moeiteloos.

Hartverwarmend:

Asin gevangen onze aandacht in een top lichtbruin met een glimlach die het hart en stralende huid te gaan met het verwarmt. We houden van de manier waarop je kijkt met liefde de lens. Het houden van een minimale altijd het beste werkt voor Asin. Is het niet? Deze is alle foto Asin zonder make-up is zeker onze favoriet!

Rosa en sneeuw:

De meeste actrices koude voeten als het gaat om uit te gaan zonder make-up. Asin ervoor daarom niet in deze lijst. Ze durft de wereld te laten zien haar natuurlijke schoonheid, zonder na te denken, zodra eventuele make-up niet te dragen in deze foto knapte in een van de heuvelachtige gebieden.

Dus wat je te zeggen hebben over deze Asin foto's zonder make-up? Geen reactie geplaatst.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha