Asian Pacific KnutselenDe Asia-Pacific regio van de wereld is een uitgestrekt gebied dat Oost en Zuidoost-Azië, Australië en Oceanië omvat. Het omvat een verscheidenheid van erfgoed, talen en culturen. In de Verenigde Staten, is mei aangewezen als Asian Pacific Heritage Month te vieren en het bewustzijn van de regio te bevorderen. Tijdens deze maand, Asian Pacific-thema ambachten bieden een interessante manier voor kinderen om te leren over verschillende culturen en volkeren van de regio.

Polynesische Lei Foam

Leis zijn een belangrijk onderdeel van de Polynesische cultuur. Traditioneel gemaakt door het combineren van materialen zoals bloemen, schelpen, stukken van beenderen en veren, werden kettingen gebruikt om emoties zoals liefde, genegenheid en respect te uiten. Vandaag de dag worden Leis vaak gegeven uit bij belangrijke ceremonies en gelegenheden. Ze kunnen worden gedragen op het hoofd, nek, polsen of enkels.

Vier de geest van de Pacifische eilanden met kleurrijke slingers gemaakt van ambachtelijke schuim, rietjes en string. Begin met het snijden van de rietjes in 1-inch stukken. Snij vervolgens een gelijk aantal bloemen en bladeren van vormen van het schuim, waardoor de bladeren iets grotere bloemen. Sla een gat in het midden van elke figuur.


Snijd de string naar de gewenste lengte en knoop ene uiteinde. Achter elkaar de stukken in orde van stro, bladeren en bloemen. Op het einde, ze vullen de koppeling van de uiteinden aan elkaar.

Aziatische papieren lantaarn

Lantaarns worden gebruikt voor zowel functionele en decoratieve doeleinden in vele delen van Azië. Vormige lantaarns zijn gevestigd in Japan en China, is dit ambacht gemaakt met de bouw van papier en touw. Het maken van een enkele lantaarn om alleen touwtje of een groep weer samen om een ​​decoratie opknoping creëren.

Begin met het vouwen van de bouw papier in de lengte. Gebruik een liniaal om te meten en te markeren secties 1 inch langs de gevouwen rand van het papier. Snij vervolgens rechtstreeks van elk teken tot ongeveer 1 cm onder de bovenkant van het papier. Deze ongesneden gebieden zal dienen als de top van de lantaarn en de basis.

Open het papier, en dan zachtjes buigen om een ​​cilinder te creëren. De sleuven moeten loodrecht op de voet en zal lichte bobbel in het midden. Bevestig de lantaarn met tape. Punch twee gaten aan weerszijden van het bovenste gedeelte van de lantaarn en gevuld met een touwtje om greep te maken.

Decoratieve Didgeridoo

De didgeridoo is een blaasinstrument dat werd ontwikkeld door de Aboriginals in het noorden van Australië. Het wordt traditioneel gemaakt van een lange, uitgeholde eucalyptus tak en wordt gebruikt tijdens rituelen en entertainment.

Het maken van een replica van een didgeridoo van een rol van karton, papier leeg. Gebruik verf en markers om de lengte van de buis versieren met traditionele symbolen tekeningen. Hoewel deze handel niet een didgeridoo functioneren te maken, is een hands-on creatieve manier voor kinderen om te leren over de Aboriginal cultuur en kunst.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha