Arts & Crafts op de botten voor kinderenHet menselijk lichaam volwassene 206 botten. Met al deze botten in ons lichaam, is het logisch dat de kinderen nieuwsgierig over hen zou zijn. Leren kinderen alles over botten en waarom ze belangrijk zijn voor de kunsten en ambachten activiteiten waarbij de botten die creatief en leuk te markeren.

Pasta Dino Bones

Gebruik kunst en ambachtelijke activiteiten om kinderen over hoe paleontologen vinden dinosaurus botten te onderwijzen. Teken een dinosaurus skelet basis of druk één uit vanaf uw computer op een stuk bruin bouw papier. Zorg ervoor dat u afdrukt, zodat het lijkt alsof de dinosaurus botten zijn in het vuil. Heeft kinderen plakken stukjes pasta - penne werkt goed voor deze kunsten en ambachten project - op de top van de lijnen om hun eigen dinosaurus botten realistisch ogende maken. Dan, verspreid een beetje 'lijm op de rest van uw papier en strooi zand en vuil over de top om realistische texturen te creëren.

Skeleton Craft

Het onderwijzen van kinderen over onze skeletten en omdat onze botten zijn belangrijk en dan laat ze hun eigen skelet later doen. Om een ​​skelet te maken, kunnen de kinderen eerst te lijmen in totaal zes verpakking pinda's op een stuk zwart papier bouw. Er dienen twee rijen van drie verpakkingsnootjes. Dit zijn de ribben van het skelet. Dan kunnen de kinderen een schedel te trekken, arm botten, beenderen van het bekken, benen, voeten, en ga zo maar door met een wit krijt. Googly ogen kunnen ook worden toegevoegd aan de schedel voor plezier.


Breadstick Bones

Draai gekoelde soepstengels in een project van de kunsten en ambachten eetbaar. Te doen, uitrollen het deeg in de koelkast en een aparte of snijd ze in lange repen. Vrij een knoop in beide uiteinden van elk brood stick en zet ze op een bakplaat. Bestrijk elk soepstengel met eiwit en bestrooi met kaas en basilicum toe en bak 10 tot 15 minuten op 375 graden Fahrenheit.

Vul een skelet

Het opstellen van een profiel van het lichaam van uw kind op een groot vel papier slager. Vervolgens bespreken verschillende botten in het lichaam en waar zou je die botten te vinden. Hebben kinderen tekenen of schilderen hun botten in hun lichaam schets. U kunt de foto aan de muur hangen en toe terug te gaan om te vergelijken wat uw kinderen botten zijn gegroeid.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha