Arts & Crafts Ideeën voor autistische kinderenAutisme spectrum stoornis wordt gedefinieerd als "een reeks complexe neurologische aandoeningen, gekenmerkt door sociale beperkingen, communicatieproblemen, en beperkte, zich herhalende en stereotiepe patronen van gedrag," volgens het Nationaal Instituut voor Neurologische Aandoeningen en Stroke. Sinds "ASD varieert sterk van karakter en de ernst," er zijn maar weinig behandelingen voor ieder kind dat wordt gediagnosticeerd met het. Op basis van de feiten die ten grondslag liggen basis van de aandoening echter autistische kinderen kunnen sommige kunsten en ambachten activiteiten die rekening houden met hun specifieke behoeften en voorkeuren te omarmen.

Amerikaanse belangen te nemen

Rupa Bishnoi, een onderwijzeres die ervaring hebben met autisme heeft gehad in de studenten, zei: "Veel autistische kinderen hebben fixaties zoals kaarten, auto's, bussen, treinen, etc. Deze fixaties mag niet worden verwijderd en kan daadwerkelijk worden omgezet in leermogelijkheden. " Daarom kan de selectie van de kunsten en ambachten projecten die elk kind heeft interesse getoond in het verleden nuttig zijn. Om de frustratie te voorkomen, kiest eenvoudige projecten op het eerste dat minimum onderwijs nodig hebben, zoals twee wielen gemaakt van zwart karton op het lichaam van een auto uitgesneden plakken. Kaarten kunnen worden getrokken met enkele markering punten, bijvoorbeeld in het huis van een leerling, de school en de plaatselijke speeltuin. De projecten die de kinderen al kennen of hebben gedaan voordat het de voorkeur in eerste instantie kan zijn dat er meer moet invoeren.

herhaling is goed

Een kenmerk van een autistische kinderen is dat zij deelnemen aan een zeer repetitief gedrag, zelfs in het spel volgens de NINDS. Voorbeelden hiervan zijn het uitlijnen van de auto langs een tafel in plaats van ze allemaal te duwen als hun collega's, of gewoon accumuleren blauwe blokken de rest volledig negeren rond. Met dit in het achterhoofd, kan een kunstproject geschikt is het verzamelen van een groep van elementen van dezelfde vorm zijn onder andere te schilderen en plakken op een poster. Indien verdragen door de kinderen, kan het project worden herhaald met een nieuwe groep van elementen met verschillende vormen leren. Bijvoorbeeld, op een dag dat ze allemaal blauwe cirkels, de dag na pleinen.


Houd de individuele projecten

Beschrijft hoe Rupa Bishnoi, "ASD kinderen hebben een sociaal leven beperkt alleen aan zichzelf, dat niet een normale liefdevolle relatie met anderen heeft. Je gaat uit naar inputs of iets dat van buiten komt van hen. Ze begrijpen niet relaties." Projecten zoals de bouwen collages groep kon socialisatie moedigen, maar de tolerantie van elk kind voor groepsinteractie moet worden beschouwd als een comfortabele ervaring te garanderen. In ernstige gevallen kan meer geschikt zijn projecten voeren op individuele basis.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha