Aromatherapie is effectief voor gewichtsverlies?Ben je ziek van zichzelf te beheersen als het gaat om eten, gewoon omdat je wilt afvallen? Wat als je gewicht kunt gewoon verliezen door snuiven sommige oliën? Ongelooflijk, toch?

Aromatherapie is een systeem van alternatieve geneeskunde die plantaardige oliën en aromatische essentiële oliën gebruikt om uw stemming, uw fysiologische en psychologische om u te helpen beter te veranderen.


Wilt u meer weten over hen? Ga verder alsjeblieft!

Hoe werkt dit?

Sommige vormen van aromatherapie is bekend dat chemische reacties die helpen je verliest die extra kilo's te activeren. Andere essentiële oliën bevatten geuren die werkt als het verminderen van de eetlust en helpen om uw gewicht te handhaven.

Typisch, wanneer u een essentiële olie, gewoonlijk microscopisch molecules die een deel van de hersenen bekend als de hypothalamus ruiken. Er is een belangrijke controlecentrum in de hypothalamus. Dit centrum impulsen of zenuw controle staat bekend als de "verzadiging centrum". Controleer onze gevoelens van honger of verzadiging.

Aromatherapie is ook bekend om te helpen beteugelen van het gemak van het eten, en is zeer effectief voor mensen die last hebben van eetverslaving, en anderen die eten wanneer verdrietig, gestrest, boos of verveeld gevonden.

De essentiële olie moleculen in het centrum interpreteren deze moleculen als signalen van volheid. Het beste deel van dit is dat, zoals de verzadiging centrum ontvangt de boodschap sneller een vol gevoel je vrijwel onmiddellijk. Denk er eens over, elke keer dat je het gevoel alsof je een snelle hamburger bij McDonald's, je kon gewoon open de zak en snuif de olie. Briljant! Is niet (1)?

Maak je eigen etherische olie Inhaler:

Aromatherapie voor gewichtsverlies is een opwaartse trend. Naast het effectief deze vorm van gewichtsverlies dieet is zeer eenvoudig te volgen. Het enige wat u hoeft te doen is het verzamelen van de ingrediënten, en meng ze samen om uw eigen inhalator gewichtsverlies te maken.

U kunt uw eigen inhalator te maken. Neem een ​​theelepel zee of steenzout in een kleine container, en voeg een van de volgende mengsels:

Weight Loss Blend Citrus Olie:

Om het gewichtsverlies mengsel van citrus olie maken, is het noodzakelijk:

  • 30-35 druppels etherische olie van grapefruit
  • 1-2 druppels Ylang Ylang essentiële olie
  • 4-5 druppels etherische olie van citroen

Weight Loss Blend Mint Olie:

Om gewicht te verliezen mix van munt olie, moet u ervoor:

  • 4-5 druppels etherische olie van munt
  • 10-15 druppels etherische olie van bergamot
  • 20-25 druppels etherische olie van pepermunt
  • Een druppel Ylang Ylang etherische olie

Gewichtsverlies kruiden essentiële olie mix:

Om het gewichtsverlies kruiden etherische olie melange maken, is het noodzakelijk:

  • 15-20 druppels etherische olie van oregano
  • 10-15 druppels etherische olie van basilicum
  • Een druppel etherische olie van oregano en tijm etherische oliën

Met behulp van de inhalator Aromatherapie gewichtsverlies:

Na bereiden van een mengsel van het bovenstaande is de inhalator klaar voor gebruik. Neem drie of vier lange, diepe ademhalingen van het mengsel in de container. Neem een ​​pauze, en herhaal dit drie keer. Vergeet niet om een ​​neusgat te dekken, terwijl het snuiven van de andere. Overspoelen de neus met het aroma. In dit geval, hoe meer wij beter (2).
Idealiter moet u de inhalator te gebruiken als je begint hongergevoel. Vergeet niet om drie snelle snuift duren voordat u gaat zitten voor de lunch of diner of zelfs voor die avond snack. Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat hoe meer je de geur van essentiële oliën, zijn het meest effectief voor gewichtsverlies.

Een aantal nieuwe studies hebben ook gemerkt de effecten van het mengen van parfums elke dag. Geconcludeerd werd dat door het mengen van de essentiële olie mengsels het proces van gewichtsverlies kunnen versnellen. Dus, de beste ding voor je te doen is te mengen en zorg ervoor dat u niet meer dan snuiven een bijzondere mix, maar vindt u de beste Peppermint geur zijn.

Dus waar wacht je nog op? Ga naar buiten en probeer essentiële oliën aromatherapie vandaag! Gewoon een paar snufjes dagelijkse kon helpen verliezen dat extra gewicht. Deel uw ervaringen met ons. Een reactie hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha