Aroma Magic Mineral Glow ScrubEffectief en gewoon magisch Scrub - te ontdoen van punten zwarten en een ongelijkmatige teint !!


Aroma Magic is een betrouwbaar merk met een assortiment van goede producten. Het is al lang geleden dat ik gebruikte de Aroma Magic Mineral Glow Scrub. Ik dit product per ongeluk ontdekt, terwijl ik op zoek was naar een plek van de begroting die werkt voor alle huidtypen en heeft ook goede beoordelingen geplaatst door gebruikers echt.

Laat ik eerst over wat het product etiketten say.Aroma Magic beweert dit microderm gezicht en body scrub reinigt de poriën, verwijdert overtollige olie, punten zwarten, en dode cellen, exfoliates meer blokken praten. Zij stelt ook voor rimpels, schade door de zon te verminderen, en het verbeteren van de structuur. Na gebruik wordt de huid helderder, lichter, gladder en helderder.


De belangrijkste ingrediënten:

Maïs, Amandel, Beta hydroxy zuren, citrus extracten, sporenelementen zink en calcium, pure essentiële oliën van tea tree, rozemarijn, tijm en lavendel.

Prijs:

80/- 60 gm.

Mijn Take:

Nou, het pakket is een winnaar - een witte buis met een flip-top dop roze-rood, dat maakt het makkelijk voor mij om de benodigde hoeveelheid vlek knijpen op mijn hand en breng het dan royaal. Er zijn kleine korreltjes in dat niet hard tegen de huid. Na dat, je hebt voor ongeveer 10-15 minuten staan ​​om ervoor te zorgen dat deze scrub daadwerkelijk begint te werken. Wat gebeurt er tijdens deze 10 minuten is eenvoudig - de ingrediënten van de vlek echt werken dode huid los te maken en langzaam smelten punten zwarten en puistjes op de huid. Na tien minuten, moet ik zachtjes de huid te wrijven een keer met natte handpalmen, en daarna wassen.

Toen ik paste dit brouwsel lichtgroen voor de eerste keer, heb ik niet willen vanwege de sterke geur. Hij heeft een zeer sterke geur die me doet denken aan eucalyptus of wintergroen olie, en ik hou niet zo heel veel; maar dit is een zeer persoonlijke keuze. Het maakt ook de lichtere huid jeuk, maar het gevoel is heel draaglijk. Na de eerste paar minuten, werd ik gebruikt om de tintelingen, en toen was het al goed. Na 10 minuten, ik bevochtigde zijn handpalmen en weggespoeld de vlek, wrijf voorzichtig met warm water.

Het resultaat was absoluut oogverblindend. Ik had niet verwacht dat mijn gezicht te gloeien en kijk rechts zo schoon na mijn eerste gebruik van het product, maar ik was stomverbaasd om te zien hoe gezond en reinig mijn gezicht leek. In tegenstelling tot de meeste scrubs, betekent dit niet uitdrogen mijn gezicht, waardoor het lijkt uitgerekt. In plaats daarvan, het maakte mijn huid er gezond, gespoeld en gereinigd; drie dingen die ik had nooit gedacht dat mijn huid zou nooit. Nadat ik begonnen met het gebruik van het product wekelijks, de resultaten waren heel duidelijk.

Allereerst zijn de punten zwarten mijn huid aanzienlijk verminderd. Ik heb een patch op het gezicht, dankzij punten zwarten, en dat is ook minder zichtbaar. Mijn moeder heeft gereageerd op het, en dat is een groot goed, omdat mijn moeder zelden ziet deze dingen.

Ook is mijn gezichtshaar een beetje 'verminderd, vooral rond mijn bovenlip en voorhoofd. Ik ben erg dankbaar de wenkbrauw regio tijdens applicatie vermeden te hebben, want ik heb zeer dunne wenkbrauwen en ik huiver bij de gedachte aan wat het effect van dit product op hen.

Het andere ding is, is dit product de huid niet droog of ze breken in puistjes. Ik heb een gevoelige huid die uitbreekt heel vaak, en dit product heeft geen kwaad.

Oordeel:

4/5

Final Verdict:

Ik heb met behulp van drie maanden, en ik ben heel tevreden met het effect. Dit is een geweldig product voor degenen die willen een goede scrub een budget en willen de resultaten in een korte tijd te zien. Ik raad het zeker aan degenen die wijst zwarten en een ongelijkmatige teint - dit is een lange weg om het te verlagen. Voor de prijs van 80/- 60 gm. Dit product duurde me 3 maanden. En dit is het echte werk, dat verzeker ik u.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha