Aroma Magic Aromatische Skin Toner recensieAroma Magic aromatische tonic alcohol en vermindert het ontstaan ​​van poriën op het gezicht


Open poriën en groot het kan moeilijk te beheren zijn. Een toner is een must-in uw huidverzorging. De toner is een cosmetisch product dat wordt gebruikt om de huid te reinigen en de verschijning van poriën. Het wordt gewoonlijk aangebracht na het reinigen van het gezicht met een reinigingsmiddel. Het kan worden aangebracht op de huid met een wattenstaafje.

Aroma Magic staat bekend om de productie van producten op basis van kwaliteit kruiden in India. Hun productlijn omvat gezicht wast, lotions, gezicht wraps, scrubs, haar en lichaamsverzorging producten. Ze zijn formuleringen kruiden en veilig op de huid. De producten zijn pocket-vriendelijk en gemakkelijk verkrijgbaar bij alle supermarkten, en zelfs online.


Productomschrijving:

Aroma Magic aromatische toner is een non-alcoholische antiseptische tonic. Het is verrijkt met extracten van roze peper en munt, lavendel en organische essentiële oliën.

Prijs:

INR 100 per 120 ml

Ingrediënten:

De extracten van roos, peper munt, lavendel en biologische essentiële oliën zoals tea tree olie en rozemarijn.

Instructies voor gebruik:

  • Reinig je gezicht met je normale gezicht te wassen.
  • Dep ze droog met een zachte doek.
  • Neem voldoende Aroma Magic aromatische toner op een watje en toe te passen over je hele gezicht.
  • Beweeg de katoenen bal in de kringen op je gezicht.
  • Aanraking met de ogen te vermijden; als dit gebeurt, waternevel op de ogen.
  • Laat de toner goed drogen en volgt met een vochtinbrengende crème om vocht af te dichten.
  • Voor de beste resultaten met de toner tweemaal daags.

Klachten:

Aroma Magic Aromatische Toner beweert de open poriën te sluiten, te verminderen gezicht lijnen, herstelt de natuurlijke pH van de huid, lichter de huid en geeft een fris gevoel.

Houdbaarheid:

2 jaar vanaf de datum van fabricage.

Mijn ervaring met de Aroma Magic aromatische Toner:

Ik had niet gebruikt de toner tot voor kort. Ik meestal slaat u de stap van toning, als het gaat om huidverzorging. Als gevolg daarvan had mijn gezicht vette poriën geopend worden en zijn begonnen om hun uiterlijk te maken. Hebben geprobeerd veel producten, heb ik eindelijk besloten om een ​​toner voor mijn huid te kiezen. Ik wilde iets kruiden en alcoholvrije toner van alcohol hebben de neiging om de huid droog te proberen. Dit leidde me naar de Aroma Magic aromatische Toner nemen. Dit product heeft wonderen gedaan voor mijn huid. Ik ben absoluut blij met deze. Ik gebruikte deze toner regelmatig vanaf de dag van aankoop.

Aroma Magic aromatische toner wordt geleverd in een fles witte. Het pakket heeft een roze plastic dop met een systeem van flip flops. De kap is een beetje "krap, waardoor het zeer moeilijk te openen. Maar de fles naar behoren zijn afgesloten. De fles is ondoorzichtig waardoor het moeilijk te weten de hoeveelheid achtergebleven in. De dop heeft een gat middelgrote waardoor het gemakkelijk om de vereiste hoeveelheid doseren. Het product druipt niet uit de fles. De verpakking is stevig en reis-vriendelijke.

Aroma Magic Aromatische toner is transparant. Het ziet er net als water. Toner is waterig in consistentie. De structuur van de toner waarborgt gemakkelijk te plaatsen. Toner is een bloemige geur. De geur blijft hangen op je gezicht voor een paar minuten na het aanbrengen. De geur is een probleem voor iedereen zijn. De toner wordt gemakkelijk geabsorbeerd in de huid. Het zorgt voor een koel gevoel op aanvraag.

Het product helpt vettigheid controle enigszins op mijn gezicht. Bij regelmatig gebruik, merkte ik dat mijn poriën worden verkleind en mijn huid ziet er gladder. Toner niet uitdrogen van de huid en heeft niet geleid tot breakouts. Dit product zou geschikt zijn voor vette huid combinatie. Kortom, het is een alcoholvrije toner die de huid enigszins verlicht.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha