Arcana Nummer 6De vier Arcana nummer 6, heeft tarot symboliek van harmonie, evenwicht, liefde van familie en van de dienst aan anderen.

Trefwoorden zijn de verantwoordelijkheid, bescherming, voeding, moederschap, gemeenschap, balans, sympathie.

Zes van toverstaf

Een krijger op zijn paard, triomfantelijk arriveert in de stad, omringd door vele voetvolk hebben waakzaam. Zijn staf (grof), als zijn baas is versierd met een lauwerkrans, een symbool van de overwinning.


  • Algemene betekenis: te winnen in een gevecht, de strijd te winnen, om een ​​conflict te overwinnen, maar wees voorzichtig om milieu-omstandigheden die dreigen. Het is de beloning voor een job well done. Goed nieuws, vooruitgang. Triomfantelijke intocht.
  • Ik investeerde: inspanningen, breuk. Verwijzing. Overmatige trots. Het verliezen van een gevecht of een kans.

Zes van Pentakels

Een rijke man staat tussen twee bedelaars uitgestrekt op de grond in het gebed. Houd je linkerhand een schaal in perfecte balans (met een gewicht van zijn daden en handelingen met justitie), en met de rechterhand geeft aalmoes aan de bedelaar geknield aan die kant.

  • Algemene betekenis: Dit is de brief van vrijgevigheid, delen en dit verzoek. U kunt de aanwezigheid van een beschermende, royale equity partner of de persoon die om een ​​subsidie, beurzen, subsidies of leningen te ontvangen aan te geven.
  • Ik investeerde: weigert hulp, leningen of financiering nodig. De persoon die niet deelt of weigert hulp.

Zes van zwaarden

Een familie zeilen zwijgzaam naar betere levensomstandigheden. Ze laten een slechte overstuur en het hoofd voor rustiger vaarwater, om veilige ruimten en rustig.

  • Algemene betekenis: het vinden van een nieuwe richting. Uitstapje. Vind een beter lot. Beweging nodig, maar onaangenaam.
  • Omgekeerde: te ontsnappen, ontsnappen. Ballingschap. Reizen ongeplande en ongewenste, waardoor de persoon lijdt een onbalans emotionele en mentale

Zes van Cups

Twee kinderen spelen in de tuin van een oud huis. 6 kopjes hebben lelies die lijken te zijn geplant. De lelies duiden zuiverheid van het hart van de kinderen, terwijl het oude huis, waarvan de daken beschadigd zijn, geven het verstrijken van de tijd, de lar native.

  • Algemene betekenis: herinneringen. Nostalgie. Denk aan een periode van het leven en het overwinnen. Herinneringen die de oppervlakte. Prestaties in het verleden.
  • Ik investeerde: droevige gedachten, verslavingen. Wonen in het verleden en ook van wordt gevangen door omstandigheden die werden verondersteld te hebben doorstaan. "Hitch" met de omstandigheden en de mensen die overeenkomen met andere fasen van het leven.
(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha