Apple Ideeën voor Halloween snoepCandy en karamel appels zijn kleurrijke en smakelijke traktaties voor Halloween. U kunt thuis of ze kopen bij de boeren markten, delicatessenwinkels en supermarkten. Candy appels zijn een traditionele zoete rode jas gemaakt van suiker, glucosestroop en rode kleurstof; sommige hebben ook kaneelsnoepjes smolt voor een pittiger smaak. Karamel appels zijn bekleed met zelfgemaakte caramel, gesmolten karamel snoepjes of snoep dompelen sauzen. Beide types kunnen gewoon worden bediend of ingericht voor het seizoen.

Candy Apples

Maak ouderwetse snoep appels door het plaatsen van een stokje aan de bovenkant van elke appel wervelende dan appels in een suiker-coating verhit. Voeg kaneel snoepjes aan de binnenkant om het pittiger te maken. Gebruik een kleine hoeveelheid warm kaneel snoepjes voor extra smaak en de coating van een schaduw van helder rood te maken. De vacht van de appels grondig en laat ze drogen op een ingevette bakplaat of een stuk vetvrij papier ingevet.

gekarameliseerde appeltjes

Caramel-coated appels zijn populair bij Halloween feesten en beurzen en oogstfeesten. Maak ze min of meer dezelfde wijze waarop de suikergoedappelen, maar gebruik caramel coating in plaats van het mengsel suikerstroop/maïs. U kunt de karamel coating van de grond af te maken of doen een snellere versie door het smelten karamelsuikergoed uitgepakt met een beetje melk of boter in een kleine pan of in de magnetron. Plaats een stokje stevig in elke appel. Roer de appels in de karamel, die het geheel, dan laat ze drogen op een ingevette bakplaat of een stuk vetvrij papier ingevet.


De appels ingericht voor kinderen

De opties voor het versieren van snoep en karamel appels voor kinderen worden alleen beperkt door uw verbeelding. Dompel de gecoate appels zijn nog steeds hot in gekleurde hagelslag of chocolade, chocolade snoepjes gecoat in miniatuur, een favoriete ontbijtgranen of geplet pretzels. Jas met wit glazuur om een ​​spook te maken. Gebruik donker gekleurde icing om monsters of demonen te maken. Gebruik gummy wormen om ze griezelig te maken. Oranje en bruin glazuur kan appels zetten in jack-o-lantaarns. Appels decoreren kan een leuke activiteit voor kinderen te doen op een Halloween feestje.

Appels ingericht voor Grown-Ups

Versierde appels zijn niet alleen voor kinderen. DIP appels voor volwassenen geheel of gehakte noten, geraspte kokos of chocolade of pindakaas chips miniatuur wit. Voor een echt decadent versie, dompel appels in karamel of snoep coating en vervolgens laat ze goed drogen. Vervolgens dompel ze in een coating van gesmolten donkere of witte chocolade en laat ze drogen. Besprenkel met meer gesmolten chocolade te eindigen. Strengen van gekarameliseerde suiker maken een appel elegant ogende evenals stukken fondant taart decoreren.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha