Appelazijn veilig is tijdens de zwangerschapAls u in het stadium van de zwangerschap, dan zou je in de war over een aantal voedingsmiddelen zijn. En een van hen zou appelazijn zijn. Bent u benieuwd of ACV is goed voor je tijdens de zwangerschap? Bent u terughoudend om te eten, omdat je bang bent als een effect op u en vooral uw kind zou hebben? Zo ja, dan moet u dit bericht onmiddellijk te lezen en alles duidelijk.

Dus, is de appelazijn gezond voor je tijdens de zwangerschap? Lezen om erachter te komen!


Apple Cider Vinegar - A Brief:

Appelazijn is belangrijk geweest sinds oude tijden het handhaven van de gezondheid van de people.It is gebruikt gedurende vele jaren voor de behandeling van huidziekten en osteoarthritis.Moreover, vanwege de vele voordelen, wordt aanbevolen voor vrouwen zwanger en wordt geïnformeerd dat tijdens de zwangerschap van de vrouw moet appelazijn elke dag consumeren om een ​​gezonde baby te hebben.

Pasteurisatie doodt schadelijke bacteriën:

Appelazijn wordt verkregen door het breken van appels en vervolgens gisting. De hierbij verkregen alcohol wordt omgezet in azijnzuur. Na de beluchting, het product is klaar voor de verkoop. In veel gevallen, het eindproduct gepasteuriseerd. Pasteurisatie doodt schadelijke bacteriën zoals E. Cole (1). Het is beter om niet-gepasteuriseerde azijn zwanger om veiligheidsredenen verbruiken, zelfs als de azijn is niet gepasteuriseerd is beschikbaar voor verkoop in markten ook.

Gepasteuriseerde producten moet worden vermeden:

Schadelijke bacteriën aanwezig in gepasteuriseerde azijn kan bijwerkingen voor de moeder en het kind veroorzaken. Door voedsel overgedragen ziekten kan soms leiden tot ernstige gezondheidsrisico's voor de moeder als complicaties van de bevalling of abortus. Het kind kan ernstige gezondheidsproblemen ondervinden na de geboorte ook. Soms kan het de invloed van voorgeschreven medicijnen te verlagen. Dus, is het het beste om te bespreken met uw arts voordat consumeren ongepasteuriseerde appelazijn.

Voordelen van appelazijn:

Appelazijn heeft een aantal voordelen wanneer het wordt gebruikt tijdens de zwangerschap. Hieronder zijn enkele van deze!

Relief Van Ochtendmisselijkheid:

Geeft verlichting van ochtendmisselijkheid meestal elke vrouw mee te maken heeft in het eerste kwartaal (2).

Goede drankjes tijdens de zwangerschap:

Het dient als een lekker drankje, vooral tijdens de periode van verlangen als het helpt om het glucosegehalte te neutraliseren in het bloed.

Voorkomen UTI:

Urineweginfectie is heel gebruikelijk tijdens de zwangerschap. Appelciderazijn is rijk aan veel mineralen en enzymen die de groei van bacteriën die urineweginfecties veroorzaken beperken. Medische deskundigen raden u aan twee eetlepels appelazijn in een glas water twee keer per dag voor de behandeling van UTI.

Vermindert de symptomen van brandend maagzuur:

Vrouwen voelen zich vaak brandend maagzuur tijdens de 1e of 2e kwartaal. Dit is omdat de groeiende baby druk zet het spijsverteringskanaal van de moeder. Appelazijn neutraliseert het zuur het verstrekken van voedselhulp. Een lepel van het gemengd in een kopje water als verbruikt op het moment van brandend maagzuur, kan je op je gemak voelt.

Veiliger voor Clearing neusgaten tijdens de zwangerschap:

Sinus of verstopte neusgaten zijn nog steeds vaak voor tijdens de zwangerschap, die de slaap van zwangere vrouwen kan belemmeren. Een theelepel appelazijn wanneer gemengd in een glas warm water maakt een effectief geneesmiddel voor de borst.

Beperk acne probleem:

Het wordt gebruikt om andere huidproblemen, vaak veroorzaakt door hormonale veranderingen tijdens de zwangerschap of acne te behandelen.

Vermindert zwelling:

Tijdens de zwangerschap, de handen en voeten zwellen meestal. Als je wrijft appelazijn op hen, kunt u de zwelling te verminderen.

Wordt het verkeer:

Zwangere vrouwen worden vaak geconfronteerd met problemen in verband met spataderen. ACV maakt het gemakkelijk circulatie en vermindert de zwelling van de aderen. Meng met uw gewone lotion en breng regelmatig voorgeschreven om de conditie te verbeteren.

Appelazijn mag alleen worden gebruikt na overleg met de verzorger, vooral als u allergisch bent voor dranken en frisdranken zijn. Kent u nog andere manieren appelazijn kunnen profiteren zwangere vrouwen? Met ons te delen in het opmerkingenveld!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha