Annuleren Hughes satelliet-tv dienstHughes satelliet-tv-dienst is beschikbaar in alle 50 staten. Als u de service wilt annuleren, om welke reden dan kunt u dit doen door contact op het bedrijf. De voorwaarden van de annulering wordt, is afhankelijk van hoe lang u de dienst hebben gehad. Hier is een korte handleiding over hoe de dienst te annuleren.

Heb je rekeningnummer handig voordat u contact opnemen met het bedrijf. De verwijdering proces zal veel sneller zijn als je in de buurt hebt deze informatie.

Annuleren vroeg, indien mogelijk. Als u de service besteld en het is nog niet geïnstalleerd, zal niets in rekening gebracht. Maar zorg ervoor dat u annuleert voordat het installatieproces is begonnen. Als u de dienst binnen de 30 dagen na de activering te annuleren, variëren de annuleringsvoorwaarden afhankelijk van het niveau van het abonnement dat u hebt. Als u een aankoop op voorhand hebben gemaakt en hebben een "home", "Pro" of "ProPlus" Inschrijven, u zal worden terugbetaald $ 200 nadat u de modem en outdoor zender terug voor het bedrijf. Als ik "Elite Plus" abonnement niveaus "Elite", zal worden terugbetaald $ 300 na uw terugkeer deze items. Het is niet nodig de externe antenne of montage terugkeren. Als u een bestelling promotionele optie hebben geplaatst, verwachten een beëindiging en installatie kosten van $ 400 te betalen als u annuleert binnen 30 dagen. U moet uw apparatuur retourneren voor een terugbetaling van $ 200 als je laat. Bij annulering na 30 dagen op dit plan, verwachten te betalen $ 400 vroegtijdige beëindiging vergoeding add-on, het maken van uw totale prijs $ 800 annulering.


Weet dat als je een aankoop gedaan op voorhand, betaalt u een opzegvergoeding als je de dienst voor meer dan 30 dagen hebben gehad en te annuleren binnen 24 maanden na de eerste inzet is bereikt. Alle niveaus van het abonnement betaalt een beëindigingsvergoeding van $ 300, en je kunt alle apparatuur niet meer terug.

Haal uw terugbetaling van $ 200 voor het rendement van uw modem en outdoor zender als het plan in aanmerking komt voor vergoeding in aanmerking. Zorg ervoor dat u het apparaat terug te sturen binnen 60 dagen na de ontbinding. Als u niet zeker bent over hoe de apparatuur te verwijderen, lees de aanwijzingen van Hughes.

Neem contact op met het bedrijf via de telefoon op (888) 667-5537 om de service te annuleren. Als de medewerker van de klantenservice probeert te weerhouden u de service te annuleren, gewoon stevig. Het hele proces van de opzegging mag niet meer dan 15 minuten duren.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha