Angelina Jolie Inspired Eye Make-up - Tutorial Met gedetailleerde stappen en foto'sAngelina Jolie heeft een handtekening zien er een stuk als het gaat om make-up. Gezien haar als een van de mooiste vrouwen op deze planeet, het is gek, want het plakt aan haar make-up routine! Maakt haar blik mooi op zijn zachtst gezegd! Angelina oog make-up is bijna altijd oog of ogen kat een kat, compleet met glinsterende oogschaduw. Het deel van haar make-up te experimenteren een beetje 'is de lippenstift, variërend van neutrale tinten tot fel rood.

Angelina Jolie Eye Make-up Tutorial:

Deze tutorial is alles over Angelina! Ik heb geprobeerd om opnieuw de oog make-up kijk hier voor jou!


Beginnen:

Ongeacht het uiterlijk, moet je altijd hydrateren en ogen voordat je begint, om vouwen te voorkomen. Met hydraterende en priming, het proces veel eenvoudiger omdat de gebruikte producten glide inspanning, en blijven niet vies en intact gedurende langer. Dus dit is de eerste vereiste voor aanvang van de tutorial.

Stap 1:

Neem een ​​champagnekleurige glinsterende oogschaduw en breng het over het hele ooglid, tot aan de wenkbrauwen. Maak de ogen kijkt helderder Dit verbetert ook oogschaduw extra die wordt gebruikt in de volgende stap.

Stap 2:

Neem een ​​koper bruine glinsterende oogschaduw lijn langs de bovenste wimpers. De kleur moet meer geconcentreerd op de grens langs de wimpers en iets daarboven moet worden gemengd met de vorige schaduw champagne oog. Zodra u de hoek te komen, bijna oogschaduw aan een vorm vleugel richting de wenkbrauwen te creëren. Gebruik een natte borstel om dit te doen, als een natte borstel maakt de kleur meer geconcentreerd. Het oog van de kat is al begonnen vorm te krijgen.

Stap 3:

Zodra je klaar bent met de oogschaduw, beginnen met het tekenen van de binnenste hoek van het oog naar de interne V met een voering te verbeteren. Een gel coating geeft de beste resultaten, consistentie is zeer veelzijdig. Ik gebruikte de gel liner in Black Maybelline drama.

Stap 4:

Zodra de V binnenkant komt, blijft het afstemmen van de bovenklep om de buitenste hoek van het oog tot aan de 3/4thpoint.

Stap 5:

Nu is het tijd om te beginnen op het oog kat. Zodra u het punt van 3/4 ° te bereiken, trek je een kleine stip op het bovenste ooglid, waar u wilt dat de vleugel aan het einde.

Stap 6:

Vanaf het punt, trek een diagonale lijn in de richting van de coating om uw 3/4 ° punt. Vanaf dat zelfde punt, trek een andere lijn naar de buitenste hoek van het oog. Vul nu de leegte ondersteboven, schuin, tegen de vorm, en u hebt nu de perfecte kat oog met de vleugel perfect. Dit kan dramatisch of subtiel zijn als u wilt.

Stap 7:

Lijn de onderste rand met kohl, totdat het volledig is geschetst. Ik gebruikte Maybelline Colossal Kajal, omdat het zorgt voor meer uithoudingsvermogen.

Stap 8:

Neem wat 'coating weer, en start vlekken de buitenste hoek van het oog om de onderste wimperlijn dik stonden langs de randen zelf.

Stap 9:

Krul de wimpers, om hen te geven dat mooi afgeronde effect.

Stap 10:

Jas zowel de bovenste en onderste wimpers met veel en veel mascara. En je bent klaar! Voor meer drama, kunt u valse wimpers toe te voegen, zoals Angelina Jolie. U kunt uw lippen of neutrale kleur met levendige rode houden. Dat is het mooie van dit aspect, kan subtiel of glam zijn, kun je je maken op welke manier u wilt. Ga nu naar kanaal je innerlijke Angelina Jolie en stun iedereen met je schoonheid! Dit artikel is op make-up Angelina Jolie Eye nuttig? Deel uw opmerkingen bij ons in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha