Amla voor haargroei - Het is waar?CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door prashantby

Wie wil er niet de sluizen zijn sappig & lang? We doen het allemaal! Glanzend haar, lang en sterk als in die shampoo commercials zijn een droom voor alle vrouwen. Een van de geheime paden om op die manier is de Indiase kruisbes of Amla is goed bekend in India. Amla is niet alleen een vrucht of een metgezel in pekel, dat maakt het heerlijke hoofdgerecht, is ook het recept om die lange lokken terug te krijgen. Dagelijks verliezen we veel haar gevolg van vele factoren die we niet eens kunnen realiseren. Stress haar, een bekend verschijnsel treedt op wanneer het haar wordt blootgesteld aan vele onvermijdelijk factoren zoals vervuiling, shampoo en warmtebehandelingen toe en een van de meest aanbevolen manieren verjongen je haar amla.

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Ty Konzak


Voordelen van amla voor haargroei:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Andy Huynh

als u op zoek bent naar tips van de haargroei natuurlijke en snel, dan amla is één moet u zeker overwegen. Onderstaand zijn de redenen.

 • Het is een bekend feit dat massage je hoofdhuid verhoogt de bloedcirculatie, maar masseer de hoofdhuid met amla olie heeft vele extra voordelen. Het helpt niet alleen in de bloedsomloop, amla olie staat bekend om ongewenste schilfers te verwijderen uit de hoofdhuid. Het helpt ook bij het openen van de poriën waardoor speelt de hoofdhuid natuurlijke oliën produceren. Dit bevordert de haargroei.
 • Een van de belangrijkste redenen voor haarbreuk is het gebrek aan vitamine C en één van de eenvoudigste manieren vullen vitamine C in het systeem door Amla is zeer rijk aan vitamine C.
 • Samen met vitamine C, amla is ook zeer rijk aan antioxidanten. Antioxidanten spelen anti-aging mechanismen die kunnen voorkomen dat haar van voortijdige vergrijzing.
 • De toepassing van olie en amla hair amla-pakket op de uiteinden van de conditie van het haar haren grotendeels voorkomen van gespleten haarpunten.
 • Aangezien Amla heeft een overvloed van antimicrobiële en antivirale eigenschappen, helpt het voorkomen van reumatoïde artritis en osteoporose, naast effectief tegen bepaalde soorten kanker. Het is ook bekend om de ernst van de pancreatitis, nierinsufficiëntie en diabetes.

Inbedding amla in de dagelijkse levensstijl voor haargroei

Nu weet je de voordelen van de MLA voor de haargroei, wat je echt nodig hebt om te weten is hoe amla nemen voor de haargroei in het dagelijks leven om de maximale voordelen uit te halen. Hier zijn enkele tips voor het haar verjonging met amla

Amla Oil:

Amla olie is waarschijnlijk de meest populaire manieren om te profiteren van amla voor haargroei en conditionering. Sommige populaire oliën zijn in de handel verkrijgbaar olie Dabur Amla haarolie en haar Bajaj Brahmi, die beide hebben een zeer sterke geur, maar zijn uitstekende conditioner. Je zou ook kunnen maken amla olie thuis met behulp van het volgende recept

Zelfgemaakte amla haarolie recept:

 • Snijd amla fruit stukjes en laat ze drogen. Na amla heeft alles gedroogd, vermalen tot poedervorm. Een alternatieve methode is het gebruik rechtstreeks het amla poeder die commercieel verkrijgbaar.
 • Voeg gemalen amla poeder, hooi griekse poedervorm kokosolie, meng alle ingrediënten goed.
 • De volgende stap is om het mengsel toe te voegen in een pan en verwarm op laag vuur tot de rook start te verschijnen.
 • Just er zeker van zijn dat het mengsel van olie niet zwart worden, waardoor alleen bruin. Nadat de olie bruin is geworden, is het tijd om het uit de pan te verwijderen. Laat afkoelen en giet het in een pot

De beste manier om de groei van haar met amla is om olie toe te passen of 's nachts en was of de olie van toepassing gedurende 15 tot 30 minuten en wikkel het met een warme natte handdoek en dan was je haar met een milde shampoo.

Gebruik amla in verpakkingen van haar voor de conditionering van het haar:

 • Take 2 eieren, 2 eetlepels elk van amla, Reetha en Shikakai poeder. Meng alle ingrediënten door elkaar en maak een dikke pasta. Voordat massage van de hoofdhuid met de voorbereide pasta en laat gedurende 30 minuten en daarna wassen van je haar. Voorwaarden pak het haar dat ze zacht en sterk maakt.
 • In het geval dat u geen toegang tot Reetha en shikakai poeder hebt, kan je ook mengen 1 ei 2 eetlepels amla poeder en volg dezelfde procedure voor het opstellen van een pasta, masseer de hoofdhuid gedurende 30 minuten en dan afwassen.

Roer het sap van amla in het dieet:

Drinken amla voor de haargroei is erg populair sinds de eeuwen heen. Amla sap zelf enigszins bittere smaak, maar het is belangrijk voor die extra doses vitamine C die niet alleen helpen versterken haar en haargroei te stimuleren, maar zal ook helpen om het immuunsysteem. Aangezien het een beetje 'bitter van smaak, is de beste manier om amla sap nemen verdund in water en het toevoegen van een beetje' van honing aan de zure smaak in evenwicht te brengen.

De voordelen van amla voor de haargroei zijn vele, volg deze eenvoudige tips en nemen amla in het dagelijks leven aan die heerlijke lange lokken terug te krijgen.

Amla is een natuurlijk ingrediënt superieur niet alleen de haargroei, maar ook voor de algemene gezondheid. Het speelt een belangrijke rol in het houden van uw tanden en tandvlees sterk, samen met het houden van kou en andere infecties op de baai. Het is ook bekend dat het reinigen vet en houdt de cellen van het lichaam actief, waardoor het lichaam zonder kanker houden.

Het toevoegen van amla om uw eetgewoonten zal gunstig zijn voor het lichaam, terwijl de olie grote dikke en lange haren zal bieden.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha