Ambachten dieren met schelpen voor kinderenEen reis naar het strand met de kinderen betekenen boogie boarding, vliegeren, zandkastelen bouwen en het verzamelen van schelpen. Een emmer vol schelpen die al zijn verschillende vormen, maten en kleuren is voer voor verwerking. Daag je kinderen om de schelpen te gebruiken om vormen van dieren te creëren; en in het proces, zullen ze een aantal goede herinneringen aan hun reis strand te krijgen.

Seashell Koala

Martha Stewart beveelt draaien coquilles en mosselen in schelpen koala. Gebruik een grote schaal, zoals het lichaam, een schil van gemiddelde grootte als de kop, en schelpen kleiner de oren, neus en poten. Gebruik kleine juweeltjes zoals ogen. U kunt de schelpen aan elkaar te plakken en dan versterken ze met polymeer klei.

Seashell Bullfrogs

U kunt een grote schelp als het lichaam van de stier en schelpen voor kleinere voeten en ogen gebruiken. Kantel de grote schelp en plak twee pijpenragers verticaal de buik van de schaal; deze zullen de voorpoten. Bevestig een kleinere schaal, die zal dienen als een voet, aan het einde van elke pijp cleaner. Plakken andere twee "voet" naar de achterzijde van het reservoir.


Bass

Terwijl u op het strand met uw kinderen, laat ze spitten een eenvoudige vorm van vis ongeveer twee centimeter diep in het zand. Versier de open ruimte met schelpen en andere schatten zijn te vinden op de kust. Giet een mengsel van kunststof Parijs en water in het gat in de vorm van de bodem en de decoratieve schelpen. Na een uur, moet de mal veilig te tillen en te dragen thuis te zijn. Laat staan ​​ongeveer 24 uur voordat het weer in beweging.

Kies een Critter

Om een ​​verscheidenheid van wezens creëren, verzamelen een emmer met schelpen en andere ambachtelijke gereedschappen en toebehoren, zoals lijm, googly ogen, pijpenragers, kralen, en afwasbare verf. Laat de fantasie van uw kinderen rennen. Je zou iets eenvoudigs als een reservoir met twee googly ogen of een dier van grote proporties te creëren.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha