Ambachten Christian gratis voor 3-4 jaarDrie of vier jaar, kinderen graag zo hands-on leren. Met behulp van kunst en kunstnijverheid kunt een onderwerp tot leven brengen en het creëren van een onvergetelijke visuele thema en het versterken van de principes wordt onderwezen. Craft-gebaseerde Bijbel kan ook dienen als een instrument voor het getuigenis. Een kind kan je beter voelt het delen van zijn overtuigingen, indien de hulp van een visueel element. Leuke ambachten en belangrijke niet te veel geld gekost. In feite kan de christelijke ambachten voor kleuters worden gecreëerd voor het vrije gebruik van items direct beschikbaar in de huizen van veel mensen.

Verhaal van de Bijbel Ambachten

Versterken Bijbelverhalen met ambachten. Zo kunt u een leeuw te maken om het verhaal van Daniël te illustreren in de leeuwenkuil. Studenten helpen om het gezicht van een leeuw op een stuk van de bouw papier. Snijd de leeuwenkop uit en laat de kinderen lijm korte stukjes garen geel en oranje op de achterkant van het hoofd met een beetje 'garen shows op de voorkant naar de manen van een leeuw te creëren. Lijm het hoofd met de draad op een ander stuk papier en schrijf een geheugen vers op de voorzijde.

Bijbelse principes Ambachten

Lessen bijbelse principes, of van het leven die worden onderwezen door de verhalen van de Bijbel, kunnen worden gemarkeerd, verduidelijkt en versterkt door middel van ambachtelijke projecten. Kinderen helpen realiseren van hun belang aan God, met de oprichting van een "God heeft tijd voor mij" job. Help kinderen maken een klok door het schrijven van nummers rond de randen van een papieren bord. Gebruik de bouw van papier om pijlen maken en gebruiken van een brad papier om de armen van de klok op te lossen. Schrijven: "God heeft tijd voor mij" op de klok om kinderen dat God is nooit te druk voor hen te herinneren.


Ambachten te geven

Hulp 3 en 4 jaar leren de studenten gul met mensen om hen heen te zijn door het creëren van kaarten. Maak uitnodigingen voor religieuze diensten, genezen de kaarten voor kerkleden zieke of waardering kaarten pastor. Gebruik karton dubbelgevouwen en laat de kinderen versieren de kaart met de verschillende elementen van het vak, zoals veren, stickers, of sieraden.

Opslag Craft

Scripturevers memoriseren is een nietje voedsel voor de christelijke zondag schoolklassen. Ambachten kunnen studenten helpen onthouden geheugen verzen van de week. Laat elke student om het geheugen vers te illustreren. Deze procedure niet alleen begrijpen, maar met behoud. Maak flash-geheugenkaart voor studenten naar huis te nemen met hen. Studenten in staat om geheugenkaarten te verfraaien, zodat u het papier thuis kunt bekijken.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha