Amazing Holiday Nail Art Tutorial Met gedetailleerde stappen & Pictures



Omdat de feestdagen alleen zou moeten zijn voor kleding, cadeaus en veel lekker eten? Waarom niet de nagels in de feestvreugde te nemen? Yup, ik heb het over 'Rent Nail Art!'

U kunt deze ontwerpen niet alleen tijdens een bepaalde vakantie, maar voor het hele zomerseizoen sport. Deze zien er echt schattig en zijn zeer gemakkelijk te doen. Dus, dompel je onder in de vakantie geest en laat je nagels doen al het praten!


Dus waar wachten we nog op? We leren om twee ontwerpen nail art vakantie gemakkelijk te maken. Tegen het einde van deze tutorial, ben je klaar om te feesten met mijn nagels zijn!

Vakantie Nail Art Tutorial

A. Candy kerst en vakantie maretak Nails:

Het is een prachtig design en eenvoudige nail art vakantie, kunt u proberen tijdens de wintermaanden. Wacht niet tot de kerst! Deze tekening zal goed op elk moment tijdens het winterseizoen.

Noodzakelijke dingen:

 • Basislaag (optioneel)
 • Zwarte nagellak
 • Emaille Zilveren
 • Rode nagellak
 • Groene nagellak
 • Acrylverf groen
 • Ronde rode steentjes
 • Acrylverf zwart
 • Transparant glazuur
 • Borstel Nail Art

Stap 1:

Het is altijd aan te raden om een ​​primer te gebruiken voor het aanbrengen van elke polish omdat het helpt versterken van de nagels, waardoor ze bestand tegen breken of chippen. Dus beginnen met een base coat om je nagels te beschermen tegen breken en chippen. Indien gedroogd, gebruik dan een spijker olish wit aan de basis ondoorzichtiger maken. Nadat je witte glazuur droog is, gebruik dan een laag of twee van een zilveren nagellak. Volledig laten drogen voordat u naar het schilderen van uw nagels.

Stap 2:

Nu neem je rode nagellak op een palet. Neem je fijn penseel nail art en maak wat strip, zoals modellen, zoals ik hieronder heb aangegeven. Deze moeten in diagonale vorm.

Stap 3:

Onmiddellijk na ons werk wordt gedaan met de kleur rood, zullen we gelijkaardige strips doen met groene glazuur. Vergeet niet om de borstel nail art te reinigen voordat u het voor de kleur groen. Zie de afbeelding hieronder.

Stap 4:

Nu, als ons model Kerst snoep streep is voltooid, zullen we drie maretak maken op een miniatuur, de tweede vinger en de pink. Maak het model van de bladeren, zoals ik hieronder heb aangegeven. Gebruik zwarte acrylverf en een penseel nail art dun voor. Neem de tijd, niet haasten. Met een beetje 'geduld, kan je het goed doet.

Stap 5:

Vul de binnenkant van het blad met groene acrylverf. Maak een afbakening van de centrale ader van de maretak te vertegenwoordigen.

Stap 6:

Gebruik nu een beetje 'van duidelijke nagellak in het midden van de bladeren, en met de hulp van een pincet tot 3 rode steentjes te plaatsen op. Uw ontwerp is nu compleet! Laten drogen en dan een top coat te verzegelen in dit prachtige ontwerp van toepassing.

B. Stars en rendieren vakantie Nails:

Het is een aardig ontwerp nail art vakantie die u kunt sport voor uw avonden. De rendieren zien er echt schattig op je nagels. Laten we eens kijken wat we nodig hebben om deze nail art te creëren.

Noodzakelijke dingen:

 • Basislaag (optioneel)
 • Zwarte nagellak
 • Donker blauw email
 • Blauw email
 • Acrylverf in wit, zwart en bruin
 • Een tandenstoker
 • Borstel Nail Art
 • Een transparant glazuur

Stap 1:

Gebruik een basislaag om nagels te beschermen tegen de schadelijke effecten van acrylverf. Zodra de primer droog is, gebruik dan een wit glazuur aan de basis ondoorzichtiger maken. Na de witte glazuur droog is, gebruik maken van de twee blauwe glazuur, zoals ik hieronder heb aangegeven. U kunt ze ook gebruiken op de nagels alternatieven.

Stap 2:

Nu zijn we klaar om te verhuizen naar de belangrijkste ontwerp! Na blauw email is opgedroogd, neem witte acryl verf op een palet en gebruik de borstel om sommige nail art designs ster doen. Laat je niet in de war! Neem een ​​kijkje op de foto's hieronder en zie wat ik bedoel.

Stap 3:

Neem nu de bruine acrylverf en gebruik deze om de hoofden van de rendieren op blauwe nagellak base licht te maken zoals ik hieronder heb aangegeven.

Stap 4:

Tot slot neemt de zwarte acrylverf en maak wat hoorns, neus en geven een overzicht van de hoofden. Kijk, uw ontwerp krijgt vorm! Binnenkort zult u worden gedaan!

Stap 5:

Neem nu witte acrylverf en met het stompe eind van een tandenstoker of een hulpmiddel leestekens maken ogen. Gebruik een punt voor het oog ballen. Geef ook een stip in de hoek van de neus te vertegenwoordigen de glimmende neus. Uw ontwerp is nu voltooid. Zorg ervoor dat het volledig droog is voor het aanbrengen van een transparante top coat.

Zien, was niet zo makkelijk? Zo, nu ben je klaar om te pronken met deze nail art designs geweldige vakantie en zijn de belichaming van de geest van de partij!

Bonus: Hier is een eenvoudige nail art Android applicatie die je een grote verzameling van beelden van inspiratie zal geven.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha