Amandelen zijn goed voor je? 10 Voordelen van de Gezondheid van amandelenAmandelen zijn goed voor je? 10 Voordelen van de Gezondheid van amandelen

In antwoord op de vraag, zijn amandelen goed voor je, het antwoord is eigenlijk, niet altijd, zo wild amandelen zijn bitter, en bevatten voldoende cyanide om te doden. Vrees echter niet, de zoete amandelen die u koopt in de winkel zijn volkomen veilig en zijn zeer goed voor je.

Amandelen zijn een van de gezondste noten die je kunt eten. Ze zijn geladen met mineralen en vitaminen en hebben voordelen voor de verschillende lichaamsdelen gezondheid. Ze zijn veelzijdig ook: eet ze als gezonde snack, strooi in salades of roer de amandelen met een smoothie; hier zijn er slechts tien voordelen van het toevoegen van amandelen aan uw dieet:


1. Amandelen zijn een goede bron van foliumzuur

Amandelen zijn een goede bron van vitamine B, foliumzuur, waarvan is bewezen dat de groei van een gezonde foetus in de vroege stadia van de zwangerschap te bevorderen en de gezonde ontwikkeling van een kind.

2. Amandelen helpen om gewicht te verliezen

Gezondheid voordelen van amandelen onder meer gewichtsverlies. Vanwege de hoge dichtheid van voedingsstoffen, amandelen voelt u zich voller en meer tevreden langer en helpen bij het verminderen van de onbedwingbare trek om meer te eten.

3. Amandelen helpen lagere cholesterol

Het eten van amandelen verhoogt het goede cholesterol of HDL-cholesterol en verlaagt het LDL-cholesterol, dat is slecht.

4. Amandelen helpen om uw geheugen te verbeteren

Amandelen bevatten een stof bekend als fenylalanine, die de productie van neurotransmitters in de hersenen die van vitaal belang voor uw vermogen om zich te concentreren te verbeteren verhoogt, uw vermogen om problemen op te lossen en het geheugen.

5. Amandelen zijn goed voor je darmen

Het hoge vezelgehalte amandelen helpt de gemakkelijke doorgang van voedsel te bevorderen door het systeem, dus eet amandelen verlicht constipatie en kan een belangrijke factor zijn bij het verminderen van het risico van colonkanker.

6. Amandelen verbeteren van uw huid

De gezondheidsvoordelen van amandelen omvatten de verbetering van de huid.

Amandelen bevatten antioxidanten die helpen om giftige stoffen uit het lichaam te elimineren, het voorkomen van beschadiging van cellen en helpen handhaven van een gezonde huid en smet vrij.

7. amandelen verminderen het risico op hart-en vaatziekten

Het vitamine E in noten en enkelvoudig onverzadigde vetten die beide helpen bevatten om het risico op hartziekten, alsmede magnesium die helpt om de stroming van bloed door het lichaam te reguleren en verstoppingen te voorkomen.

8. Amandelen beschermen tegen diabetes

Studies hebben aangetoond dat amandelen een actieve rol spelen in het controleren van de bloedsuikerspiegel, dus snacken op amandelen kan helpen en te beschermen tegen diabetes.

9. Amandelen zijn grote energie boosters

Amandelen zijn een belangrijke bron van mangaan, riboflavine, calcium, vitamine E, eiwitten, zink, kalium en koper, die helpen bij de productie van energie; een snelle snack van amandelen kan snel doen herleven, als je voelt dat je vertragen een beetje 'in de loop van de dag.

10. Amandelen helpen om de bloeddruk te reguleren

Diëten met veel natrium, en het ontbreken van een voldoende hoeveelheid calcium en kalium is bekend dat leiden tot hoge bloeddruk. Amandelen zijn rijk aan kalium en weinig natrium, die beide helpen om de bloeddruk te reguleren.

Amandelen zijn een zeer veelzijdig superfood met veel voordelen voor de gezondheid anders. U kunt ze kopen in verschillende vormen, zoals voorheen, geblancheerd, geroosterd, gemalen, en u kunt amandelmeel te kopen. Amandelen kunnen worden gebruikt in cakes, koekjes, cakes en kunnen worden toegevoegd aan hartige gerechten, dus er zijn veel manieren om de gezondheidsvoordelen van amandelen, alsook hun smaak genieten.

Welke andere voordelen voor de gezondheid van amandelen die je kent? Voel je vrij om uw suggesties te delen voor gezond eten in de commentaren hieronder.

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  1   2
April 19, 2015 | 17:55:24 | later 5 uur

Dank u voor het delen van deze geweldige informatie amandelen, leerde ik nieuwe dingen!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha