Als u wilt echt gelukkig te zijn, om afscheid te nemen van deze 10 dingen te zeggenAls u wilt echt gelukkig te zijn, om afscheid te nemen van deze 10 dingen te zeggen

We willen allemaal gelukkig zijn. Als je vrouwen wat ze willen alles uit het leven te vragen, waarschijnlijk een lijst van dingen heel vergelijkbaar: een stabiel huwelijk, financiële zekerheid, kinderen, gezondheid en geluk.

Maar voor velen van ons, geluk lijkt ongrijpbaar te zijn. Maakt niet uit hoe hard we ook proberen, we kunnen niet lijken te vinden. In plaats daarvan, zij wentelen in verdriet en eenzaamheid, en vragen zich af wat de hel we verkeerd doen.


Het probleem kan zijn dat u op zoek naar geluk in de verkeerde plaatsen. Het kan zijn dat je vastklampen dingen die je nodig hebt om te laten gaan. Laten we eens kijken naar 10 dingen die je nodig hebt om vaarwel te zeggen, om gelukkig te zijn.

1. Giftige Vriendschappen

We hebben allemaal een vriend die eeuwig ongelukkig. Ze klagen over alles, vanaf het moment dat aan het feit dat er meer goede films. Het gezelschap van hen kan lastig zijn, omdat elke keer dat je probeert om positieve ze je naar beneden. Sterker nog, ze zetten een domper op alles.

Dit is een probleem voor u, omdat hun negativiteit is besmettelijk. Binnenkort wordt u gevoel zo slecht als ze zijn over het leven, en vind je jezelf het nemen van hun slechte gewoonten. Om ervoor te zorgen dat u het maken van een positieve verandering, achter alle giftige vriendschappen.

2. zelfvernietigend gesprek

Hoe vaak heb je overwogen solliciteren naar een baan, maar om na te denken ", maar ik zal het niet doen."

Of wat dacht je van de tijd dat je het opzetten van een online dating profiel, maar afgezien van iedereen messaging angst dat niemand zal reageren.

Zelf verslaan praten is gevaarlijk omdat TOUPIE je toekomst. In plaats van uit te gaan en grijp uw kans op geluk, maar je risico's nemen. Zo blijven we hetzelfde leven eentonig nul ambitie leven. Geluk komt niet aan u - je nodig hebt om jezelf te bouwen, gaan er en doen.

3. Vergelijkingen

Nog een tip over hoe om gelukkig te zijn is om te stoppen met jezelf te vergelijken met anderen. Ja, je vriend kan een groot huis, een knappe man, vier kinderen, twee auto's, een zwembad en een financiële zekerheid te hebben, maar jezelf te vergelijken met anderen die je gewoon vernederend

gij

Ze zijn.

Niemand anders gaat worden zoals jij, en er zijn ongetwijfeld mensen die jaloers op uw situatie en die in jouw schoenen zou zijn. En net zoals het heeft geen zin voor hen om hun tijd te verspillen, is het nutteloos voor u om uw tijd te verspillen jezelf te vergelijken met anderen. Pak je leven en vorm je lot.

4. Onrealistische verwachtingen

Onrealistische verwachtingen is gewoon vragen om problemen. Als je tegen jezelf zegt dat je drie dimensies jean zal vallen in een dag of twee, zal het onvermijdelijk zijn ongelukkig als je een jeans maat niet eens vallen.

Dit alles is gewoon wishful thinking. Om ervoor te zorgen dat je gelukkiger geworden, is het tijd om te beginnen met het verlagen van de bar en de instelling, de meer realistische doelen op de lange termijn. Gebruik je gezond verstand en werken in de richting van een doel dat je weet dat je kunt ontmoeten.

5. "vermoeidheid"

En 'normaal te voelen uitgeput om 10.00 uur na een lange dag werken. Oke. Je verdient het om flop op u en snooze bed volledig gekleed.

Maar niet goed wakker om 10:00 voordat zitten rond de hele ochtend in zijn pyjama, met het argument dat ze "te moe" om iets meer dan het kijken naar de televisie te doen.

Deze vorm van vermoeidheid zal alleen je ellendig. Het zal leiden tot een onproductieve dag, waar het leven is gewoon passeren. 'S tijd om de koe bij de horens, enthousiast en dingen te laten gebeuren.

6. Mess

Iemand zei dat een rommelig huis is de eerste stap op weg naar een depressie. Wanneer ons huis vol met troep, voelen we gestresst en ongeorganiseerd. We kunnen niet vinden waar alles is, en vaak we zelfs niet eens te proberen.

Een van de beste tips over hoe om gelukkig te zijn is om je huis schoon te maken. Als je te veel spullen, overweeg dan wat u kunt zich te ontdoen van. Wil je echt alles in huis nodig? De kans groot dat je dat niet doet. De-verrommeling is een geweldige manier om stress te verlichten.

7. Be Right

Mensen die altijd gelijk geworden echt gestrest en ongelukkig als ze verkeerd worden bewezen. Als u een van degenen die gewoon niet kan omgaan met het idee van verkeerd, waarschijnlijk je vecht al uw argumenten tot de dood, zelfs verloren vriendschappen langs de weg. Gelijk hebben is alles over jou en je ego.

Maar het is goed te kloppen. Is het goed om sierlijk accepteren dat de andere persoon is goed af en toe. Lange argumenten zijn onproductief en bewijzen iemand fout is een zekere manier om stress, en laat voel je je wanhopig ongelukkig na. Het is tijd om te gaan hand in hand en al snel verlaten van een onderwerp.

8. Klagen

Een andere goede tip over hoe om gelukkig te zijn is om te stoppen met klagen.

"Het weer is zo onzin vandaag! Het is totaal verpest mijn vakantie! Argh!"

"OMG het is niets goed op TV niet meer?"

"Het gas man is vijf uur te laat! Ik zweer als je hier niet snel krijg, ga ik gillen!"

Voortdurend klagen is gewoon om je ellendig te maken. Het is zeker niet van plan om je gelukkig maken. In plaats van te klagen, waarom niet gewoon rollen met het en beseffen dat er een aantal dingen, zoals het weer, zijn buiten je controle. Daarom is het niet de moeite waard om energie te verspillen klagen over hen.

Als dingen niet gaan je weg, na te denken over hoe u kunt gebruiken om uw voordeel. Als het gas man is laat, waarom niet een boek lezen om de tijd en verdien een aantal 'kennis? Als het regent, waarom niet thuis te blijven en enkele spelletjes spelen, of waarom niet om te dansen in de regen?

9. Het idee van een perfect leven

Er is echt zoiets als het perfecte leven. Hoewel heeft bereikt wat het

gedachte

had de perfecte leven, zul je al snel beseffen dat, in werkelijkheid is dit het leven is niet zo perfect na alles. Er zijn nog tal van dingen aan de hand, en een heleboel dingen die fout gaan.

In plaats van rond te voelen blauw omdat je "perfecte leven" is buiten bereik, waarom dan niet een poging om aanzienlijk te werken aan het verbeteren van wat er bij de hand te maken? U kunt een goede wereld maken als u wilt - zo lang als je opgeven elke notie van perfectie.

10. stilstaan ​​bij het verleden

Onze laatste tip over hoe om gelukkig te zijn is om afscheid te nemen van het verleden.

De herinneringen zijn mooi om terug te kijken, van tijd tot tijd, vooral als je nostalgisch, grillige voelt - en gelukkig.

Ze zijn niet per se goed om terug te kijken, als je het gevoel ongelukkig, echter. De herinneringen kan herinneren dat het vroeger beter, en kan zorgen dat u zich wanhopig verdrietig.

Het is tijd om te laten gaan van het verleden en toekomstige uitgaven. Leer van je fouten, en zorg ervoor dat je het niet meer doen. Het verleden kan niet worden veranderd, maar je toekomst kan.

Hoe om gelukkig te zijn? Wat zijn uw beste tips.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha