Als tijdelijke Exit Halloween Hair SprayHalloween lakken zijn verkrijgbaar in een aantal kleuren uit natuurlijke huidskleur, bruin en blond Wilder opties; zoals rood, paars, oranje en groen. Welke kleur je ook kiest, spuit het wassen van de kleur is makkelijk te doen en kan u helpen terug te kijken als je, na de Halloween festiviteiten zijn voorbij.

Draag latex handschoenen om uw handen te beschermen tegen de kleurstof. Nat haar met warm water en massage met uw vingertoppen, voor een minuut.

Washandjes, steek dan een kwart-size hoeveelheid shampoo in je hand en massage op het haar, werkt de dikke schuim van de hoofdhuid tot de uiteinden. Masseer de shampoo op het haar gedurende twee minuten, spoel dan grondig totdat het water helder is.


Knijp je haar zachtjes en een ruime hoeveelheid conditioner toe te passen en laat staan ​​voor twee minuten. Tijdelijke kleur kan uitdrogen van het haar, dus het is belangrijk om je haar te geven een beetje 'van voeding na. Conditioner goed naspoelen en drogen of stylen van je haar zoals gewoonlijk.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha