Als modekleur SketchesVoeg Color mode schetsen of platen kostumeren kan moeilijk zijn en het zal een beetje oefening, ongeacht uw niveau van ervaring. Ervan uitgaande dat u al een schets of afgewerkte kostuums, hier zijn de basis van hoe de mode-ontwerpen te kleuren.

Als het ontwerp is afgerond en u tevreden bent met de manier waarop het eruit ziet en voelt op kalkpapier zijn, is het altijd een goed idee om een ​​extra kopie van het te maken in geval van een ongeluk of letsel. Taping beneden de originele schets naar de tafel, steek een ander vel kalkpapier overheen. Staren naar de tafel die het verst van het oorspronkelijke ontwerp en zorgvuldig te traceren over de lijnen met een potlood geslepen grafiet of lood. Zodra dit is voltooid, beslissen welke nettere uitstraling en kies dit. Doe de andere op een veilige plaats voor later gebruik.

Het verkrijgen van een aantal grote stukken van deeltjes van ongeveer 17 1/2 cm bij 11 1/2 inch of smaak, bij voorkeur met een witte kant en de andere kant met een schaduw van kleur om meer professionele verschijnen. Koop een rol van grafiet papier en terug te keren naar uw werkplek. Als u niet beschikt over een tekentafel, zorg ervoor dat het karton, papier grafiet (grafiet naar beneden) en de schets zijn veilig gevormd om uw werkruimte en zal niet bewegen als dit is uiterst belangrijk.


Aandacht en druk met een sterk en constant gebruik van de stylus of analyse tool om lijnen te trekken op je schets op precies de manier waarop je ze trok. Dit zal de omtrek te dragen van grafiet tot kostuums plaat finale, zodat je niet hoeft te proberen om opnieuw te tekenen. Teken lijnen over een paar keer en wanneer bent u zeker om een ​​goed beeld van de aan uw bord kostuums ontwerp hebt, trek het ontwerp en grafiet papier voorzichtig en zorgvuldig. Schrik niet als er nog wat grafiet op het bord, zal deze worden geannuleerd na na het aanbrengen van de inkt.

Volg uw schets verplaatst zorgvuldig met dunne zwarte inkt, gaan langzaam, zodat je geen vlekken of muss uw ontwerp. Nadat alle lijnen correct zijn opgesteld en u tevreden bent met de afbeelding laat het aan de lucht drogen voor minstens een uur. Nadat de tijd is gedaan, gebruik dan een eenvoudige rubberen redactionele om de fragmenten van grafiet voorzichtig verwijderen en blaas rubber krullen en andere stukjes van restjes in plaats van het reinigen met de hand, zoals dit kan vlekken veroorzaken. U kunt ook gebruik maken van een zachte borstel om weg te poetsen de bits, maar pas op dat de inkt volledig droog is.

Nu dat je een basis om te werken vanuit Raadpleeg uw kleurstalen die u hebt gekozen of in gedachten hebt en houd ze dicht bij u om de exacte kleur te zien, indien nodig. Wij raden u aan een reeks van papieren borden om de kleur precies goed mengen voordat u het op de schets. Als u de kleur van het water nooit hebt gebruikt voordat u wilt misschien een beetje oefenen 'van een ander stuk papier voordat betast je bord, als het een beetje kan zijn' ingewikkeld. Zodra je de grootste basiskleur is zeer noodzakelijk om bestrijk de kleur op de schets bij voorkeur met behulp van dezelfde rijrichting voor grote oppervlakken.

Laat elke kleur te drogen voordat een ander betast en vergeet niet dat water kleuren samen zullen worden besmeurd als u geen gebruik maken van een lichte aanraking. Voor krijtstreep, plaid of andere kleine details, gebruik kleurpotloden en water zeer licht gaan over hen met een zeer fijn penseel tip als ze dat willen. Vergeet niet om de schaduw van de plooien van stof met donkere tinten en details die uw stand schets zal toevoegen. Het toevoegen van blush, make-up, sieraden en schoenen voor uw ontwerpen zijn allemaal onderdeel van het proces. Als u twijfelt, begin met minder en voeg later meer. Gebruik geduld en zorg ervoor om het te laten drogen voordat u wijzigingen aanbrengt.

Wanneer u klaar bent en tevreden met uw schotel, bestrooi met een dun laagje beschermende lak die gevonden kunnen worden in elke afdeling of kunst winkel. Dit zal ervoor zorgen dat uw pigmenten in doorgang zal blijven. Gebruik een paar handen van deze alleen maar om veilig te houden. Bewaar de platen van elkaar gescheiden met plastic hoezen of grote beeldende kunst, als je niet wilt dat al je harde werk om een ​​puinhoop afmaken voordat het tijd is voor de inauguratie. Veel succes en vergeet niet dat niemand maakt een perfecte schotel voor de eerste keer, zelfs als ze je vertellen dat ze dat deden.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha