Als Iron helpt haargroei?Terwijl je zou veel tijd doorbrengen op zoek naar de beste producten die zou zorgen voor een gezonde haren groeien, is het belangrijk om niet te overzien wat er op je bord. Voedingsstoffen zijn belangrijk voor haargroei en ijzer wordt aanbevolen als zeer belangrijk door vele deskundigen. Het is een feit dat bloedarmoede of ijzertekort leidt tot haaruitval.

Ijzer voor haargroei

Het verliezen van een paar honderd per dag is heel natuurlijk. Dry Shampoo kan leiden tot een toename van haaruitval op die dag. Maar het is niet een reden om de slaap te verliezen of stoppen met het nemen van douches shampoo. Maar als deze hoger is dan dat het tijd is om te maken en verzorgen!


Interne versus externe zorg voeding

De meeste vrouwen, in paniek haarverlies in de 30 jaar begon producten die de controle haaruitval ondersteunen kopen. Maar, zoals deskundigen zeggen, onze hoofdhuid is een tuin. De sterke wortels, hoe beter de landschapsarchitectuur - in dit geval, haar Scaping. Om de toevoer naar de wortels te verzekeren, wordt een beste concentreren op een voeding interne in plaats van externe correcties.

IJzer is de redder

Er zijn veel voedingsstoffen die de follikels weer aan het werk te maken. Maar ijzer wordt aanbevolen voor de totale groei en het welzijn van haar, omdat vervoert zuurstof naar de wortels.

Dagelijkse dosis ijzer

Vrouwen moeten 14-15 mg ijzer in hun dagelijkse voeding. Niet over-consumptie. Overdrijven kan en zal meer kwaad dan goed. Enkele aanbevelingen aan de inhoud van ijzer nodig in het lichaam in balans zijn hieronder opgesomd:

Bar van ijzer voor de haargroei:

Een arts kan ijzer pillen voorschrijven voor haargroei als een remedie voor haar verlies. Het is essentieel om deze medicatie precies zoals voorgeschreven. Koop nooit ijzer tabletten op hun eigen om haaruitval tegen te gaan. Zonder een professioneel advies, wat "zou kunnen" help haar groeien beter, maar negatieve bijwerkingen "zal hebben".

Ijzer-rijk voedsel voor haargroei:

Als je het haarverlies meer dan normaal beschouwen, nemen ijzer-rijke voedingsmiddelen in uw dieet. IJzer helpt haargroei! Dit is een van de meest voorkomende tips voor haargroei. Kiezen wat te eten is niet eenvoudig, omdat niet al het ijzer uit de voeding wordt opgenomen in het lichaam. Bij voorkeur een diëtist raadplegen of schoonheidsspecialist voor aanbevelingen op basis van je lichaam het type. Sommige kant-Reckoners generieken worden hier opgesomd:

Rood vlees is hoog op ijzer en wordt opgenomen in het lichaam gemakkelijk. Dus als je geen vegetariër en heb geen gezondheidsproblemen dan verbieden de consumptie van rood vlees, kunt u een beroep doen op deze bron voor voeding.

Eidooier bevat veel ijzer. Maar zelfs hier, moet u er zeker van zijn dat u niet beschikt over een hoge cholesterol en aanverwante medische aandoeningen uit eidooier kunnen deze verergeren.

De beste manier om het ijzer in het dieet geïntegreerd door een gezonde consumptie van groene bladgroenten zoals spinazie hebben.

Gedroogde vruchten zoals rozijnen, pruimen kan ook helpen met de voeding van ijzer.

Taugé, broccoli, pompoen, squash en linzen bevatten aanzienlijke hoeveelheden ijzer.

De weekdieren zijn een andere optie die kan worden getest door niet-vegetariërs. Niet veel mensen weten dat de vis eieren zijn rijk aan ijzer ook.

De granen zijn goede bronnen van ijzer en kan worden gegeten als onderdeel van het dieet van plan ook.

Chocolade is geliefd bij iedereen. Je zal het meer voor het ijzer dat biedt liefde, maar vergeet niet om je gewicht te controleren.

Vitamine C helpt ijzer te krijgen geabsorbeerd in het lichaam. Als u een dieet op basis van ijzer te nemen, opnieuw de balans van de inname van vitamine C, als goed.

En als laatste, repetitieve, waarschuwing, niet overdrijven de consumptie van ijzer. Een snelle zoektocht op het internet zal u tonen de rampen die kunnen leiden tot.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha