Als een stof kleurstof met natuurlijke elementenMensen gebruiken natuurlijke elementen om weefsels kleurstof als alternatief voor chemische kleurstoffen. Er zijn vijf categorieën van natuurlijke kleurstoffen: indigo, cochenille, meekrap, cachou behoort en lassen. Planten, cochenille (dierlijke bronnen, meestal insecten) en oker (minerale bronnen) zijn de natuurlijke bronnen gebruikt om natuurlijke kleurstoffen te maken. Met uitzondering van fluorescerende kleuren, kunnen de natuurlijke elementen vrijwel maken elke kleur die sterk lijkt en is bestand tegen vervagen. DyesPigments.com mening met natuurlijke kleurstoffen voor het kleuren van textiel zullen de kosten van de productie en de kosten van de chemicaliën verminderen.

Verzamel de plantaardige materialen die u wilt gebruiken voor de dood van het weefsel. Zorg ervoor dat u gebruik maken van de bessen rijp zijn, de bloemen zijn volledig opgebloeid en noten zijn volgroeid.

Maak de kleurstofoplossing door snijden van het materiaal in kleine stukjes. Plaats de natuurlijke elementen in een pan en zet 2 kopjes water in de pot voor elke kop van natuurlijke materialen. Breng ingrediënten aan de kook, zet het vuur lager op het fornuis en laat de elementen koken voor een uur. Zeef het plantmateriaal uit het water gekleurd en behouden ons het water.


Bereid de stof die je wilt sterven. Week de stof in fixatief zout als u bessen om de stof te verven. Week de stof in fixatief planten als je planten gebruiken om de stof te verven. Kook weefsel in fixatief uur. Na een uur is verstreken, was de stof in koud water totdat het water afkomstig van de stof is schoon.

Wring het weefsel behandeld met fixatief droge; plaats het in de kleurstof oplossing.

Kook weefsel in de oplossing totdat de gewenste kleur bereikt. Spoel de geverfde stof met koud water.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha