Als een model met glasvezelVerschillende bouwmaterialen hebben elk hun eigen sterke en zwakke punten. Glasvezel is een licht, sterk materiaal dat de flexibiliteit van vloeibare kunststof met de sterkte en stijfheid van de glasvezels combineert. Terwijl sterk genoeg om boten en auto-onderdelen op te bouwen, glasvezel is goedkoop en zacht genoeg om de kleine ambachtelijke projecten en het creëren van vrijstaande modellen te versterken. Het is niet duur of tijdrovend om modellen glasvezel te maken; de kit slechts drie basiscomponenten: de vloeibare hars een verharder vloeibare hars en glasvezel mat.

Draag een veiligheidsbril, rubberen handschoenen en een masker.

Snijd of scheur de mat van glasvezel in vierkante 4-door-4-inch. Snij een aantal pleinen 2-bij-2-inch tot gebieden van detail te behandelen.


Maak een gedetailleerd model van het eindproduct van klei met een hobbymes en andere hulpmiddelen snijwerk. Wikkel de plastic model en droog totdat de klei is leer, moeilijk, maar niet droog. De klei leer moeilijk als het gemakkelijk kan worden gehanteerd zonder ontsieren het oppervlak van de klei of verstoren de structuur.

Spray het kleimodel met insmeren.

Roer de vloeibare hars en harder in de door de fabrikant verhoudingen. Gebruik wegwerp plastic bekers voor het meten van vloeistoffen. Combineer de vloeistof in een derde plastic beker en roer met een stok van hout ambacht.

Borstel het harsmengsel op het oppervlak van het model te bevochtigen.

Dompel een vierkant van vilt van glas in de vloeistof zodat deze ondergedompeld en nat. Druk tegen de mal en met de punt van de borstel om de mat glad zijn plaats. Breng meer vloeibare hars om de borstel aan het tapijt verzadigen zodat het in de groeven kunnen worden geschoven.

Herhaal stap 7 om de vacht van het hele stuk van glasvezel plein.

Het model nacht drogen. Wijzig de droogtijd volgens het tijdschema die door de hars fabrikant.

Herhaal de stappen 5 tot 10 om extra lagen glasvezel mat van toepassing.

Verwijder de klei van binnen de glasvezel-model. Zand de glasvezel tot een gladde afwerking te verkrijgen; besteden veel aandacht aan vezels dwalen in de buurt van de rand van het model. Spoel het stuk in een sopje.

Verf het oppervlak zoals gewenst. Borstel op 1-2 lagen van gel coat om een ​​glanzende afwerking toe te voegen en te verzegelen het stuk.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha