Alles wat je moet weten over ToningOmdat we hebben geleerd wat is de truc, leerden we de routine CTM, iecleansing, toning, hydraterende. Deze dagen echter toner zijn altijd een slechte reputatie voor het drogen van de huid en maakt het strak. Bijgevolg zijn ze begonnen met het vermijden van het gebruik ervan. Maar niet echt toner helpt de huid mooier! Vooral als je een slechte zaak van oilies, grote poriën en poriën te bouwen.


Soorten toner:

Deze dagen, toners zijn een heleboel producten die onder een subtiel andere categorie, namelijk, toners, reinigers en deodorants worden gezet.

Toner: In feite bestaan ​​uit een balans van moisturizers, oliën en extracten om de huid te kalmeren.

Samentrekkende: Deze zijn op basis van alcohol, verwijder de olie en draai poriën.

Freshener s: Deze zijn vergelijkbaar met adstringerende, maar maken gebruik van natuurlijke extracten zoals groene thee in plaats van alcohol voor de samentrekkende eigenschappen. Rozenwater is een goed voorbeeld.

Hoe te gebruiken toner:

  • De eerste stap is uiteraard reinigen! Veeg je gezicht met een face wash bedoeld voor uw huidtype. Gebruik zeep lichaam niet te gebruiken; is te hard en droogt de huid.
  • Volgende dep droog je gezicht met een schone handdoek.
  • Neem uw keuze van de toner op een watje of een tissue gezicht. Niet volledig onderdompelen, zal het enige afvalproduct.
  • Passeer de katoenen bal, op het voorhoofd, een daling van de neus, de zijkanten van je wangen in de buurt van de neus en de kin; dit is waar de huid is vettig.
  • U kunt ook ergens anders scroll je voelt je huid vettig is, maar gebruik het niet in alles wat je je huid droog.
  • Dan kunt u hydrateren zoals gewoonlijk.

Ik hoop dat dit artikel helpt u beter inzicht in de toner en slaat ze van het krijgen van een slechte naam! In mijn volgende artikel zal ik u vertellen hoe u de toner voor uw huidtype te kiezen. Lees dan verder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha