Alkaline Diet - Wat is het en wat zijn de voordelen?Het concept van het eten en leven gezond beroep op de meerderheid van de bevolking in de wereld van vandaag. Vanwege dit verlangen om gezond te eten en te eten, verschillende dieet plannen recht hebben de wereld door de storm getroffen. De nieuwste trend gaande in de wereld van gewichtsverlies is dieet alkalisch dieet alkalisch of zuur. Het is gebaseerd op het idee dat een dieet verandering van zure tot alkalische voedingsmiddelen de pH van het bloed kan veranderen. De ideale pH wordt verondersteld van 35 tot 45 betreffende de pH-schaal. Deze verandering in de pH-waarde wordt als gezond beschouwd en wordt beschouwd als een positieve invloed op de algehele gezondheid en het algemeen welzijn van een individu.

De ideale alkalisch dieet bestaat uit 20% van voedingsmiddelen die zuur van aard zijn, terwijl de resterende 80% alkalische voedingsmiddelen. Diverse vers fruit, groenten, wortels, peulvruchten, knollen, noten, enz. Zijn royaal in dit voedingsplan. Deze vorm van dieet plan bruikbaar bij de behandeling van ziekten zoals zuurgraad, kanker, spier, hoofdpijn, vermoeidheid, obesitas, enz. Dit dieet niet alleen helpt om ziekten te genezen, maar bevordert ook de snelle verlies van gewicht ook, helpen om een ​​flab vrij te maken, perfect gespierd lichaam.


Basis van een alkalisch dieet:

Het eten over het algemeen gegeten uiteenvalt in ofwel een zuur of een alkalische base in het lichaam. Op basis van deze kennis wordt het voedsel dat moet worden toegevoegd aan onze voeding of verwijderd besloten. Het ideale dieet moet de 80/20 regel, waar 80% van de voeding moet bestaan ​​uit alkalische voedingsmiddelen eerste en liet 20% kan zijn zure voedingsmiddelen te volgen. Ja, dan moet dagelijkse maaltijden meestal groenten met kleine porties van eiwitten en volkoren granen bevatten. Hoe om te koken ons eten ook van invloed op de alkaliniteit van het voedsel. Bijvoorbeeld, rauwe spinazie is alkalisch in de natuur, maar wordt zuur in de keuken! Ik weet zeker dat velen van u zich bewust van dit feit niet.

Selectie Eten:

De hoeveelheid natuurlijke plantaardige voedingsmiddelen zoals vers fruit, rauwe groenten, noten, peulvruchten, wortels, enz. Moet worden verhoogd. Grapefruits, data, kalk, artisjokken, kool, broccoli, bloemkool, venkel, citroen, enz. Worden beschouwd als de hoogste alkaliteit. Deze geven de essentiële voedingsstoffen die nodig zijn voor verbetering en het behoud van de algehele gezondheid van het lichaam. Ze helpen om het verbeteren van de immuniteit, te behandelen en te genezen ziekte, verminderen overtollige lichaamsgewicht en dan een fit en goed.

Dierlijk vet, gebakken, vet en verwerkte voedingsmiddelen sterk zuur van aard en daarom worden vermeden. Schaal-en schelpdieren, vlees, vis, zuivelproducten, pasta, maïs, koffie, frisdrank, thee, alcohol, enz. Hebben een strikte "nee, nee" in dit dieet. Deze voedingsmiddelen zijn bekend bij de zuurgehalte in het bloed verhogen en wordt beschouwd als de belangrijkste oorzaak achter veel ziekten. Deze producten bevatten ook verzadigde vetten die zijn geaccumuleerd in het lichaam en toegenomen lichaamsgewicht.

Gezondheid voordelen van een alkalisch dieet:

Dit is een dieet uitgebalanceerd dieet dat alle essentiële voedingsstoffen die nodig zijn voor de gezondheid van een individu te verbeteren bevat. Rijk aan antioxidanten, dit dieet helpt bij het behandelen en genezen ziekten natuurlijk en ook helpen bij de preventie daarvan door het versterken van het immuunsysteem. Deze lage calorie voedsel helpen om de ophoping van vet in het lichaam, die op hun beurt helpen verbranden lichaamsvet en trigger gewichtsverlies beperken. Dit dieet, dus, draagt ​​bij aan een ziekte-vrije, goed gevormd, gezond lichaam in een mum van tijd. Alkalische voedingsmiddelen worden verteerd als gemakkelijk desintegreren vitaminen gemakkelijk te absorberen in het spijsverteringsstelsel. Noten en zaden die in dit dieet zijn verrijkt met essentiële vetten die helpen om de textuur en de toon van de huid te verbeteren.

Kijk Uit:

Je moet altijd een arts of een arts te raadplegen voordat u begint met dit dieet. Alkalisch dieet mag niet worden genomen door mensen die lijden aan hoge bloeddruk, sommige allergieën, hart-en vaatziekten en chronische nierinsufficiëntie, omdat het de medische toestand kan verergeren. Mensen onder de medicatie en specifieke behandelingen die het kaliumgehalte van het lichaam beïnvloeden moeten een arts raadplegen voordat u begint met een regime van het levensmiddel.

In een wereld verzadigd met een overvloed van diëten, de alkalische dieet biedt een andere manier om te proberen. In tegenstelling tot veel andere diëten, dit dwingt je niet te verhongeren. Maar ja, het duurt wilskracht en discipline om te slagen in een dieet. Dus, u zich verbinden tot een dieet en sprong in! De voordelen van een alkalisch dieet zijn zeker de moeite waard.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha