Alice In Wonderland Nail Art TutorialAls meisje was ik altijd verliefd op sprookjes. Ze hebben mij geleerd de zin van het leven en hebben me dingen gegeven om verliefd te worden met al het beeldmateriaal en de mooie. Als het gaat om verhalen fee, herdenken we de verhalen van Alice in Wonderland, Sneeuwwitje, Doornroosje, Rapunzel, etc. telkens films en remakes van deze verhalen hebben mijn jeugdherinneringen gebracht.

Dus je wilt weer naar beneden gaan memory lane en herbeleven die mooie momenten sprookje van de pagina's van uw boeken sprookje?


Nou, hier is een beter idee van het draaien van de pagina's van uw oude prentenboeken. Waarom gaan we niet doen een beetje 'cute nail art alice met personages en objecten uit Alice in Wonderland? Dus laten we zien, heb je een pratende konijn en loopt met een klok in zijn hand, de soldaten van kaarten, vuurspuwende draak en een enorme kop Red Queen. Hier is een Alice in Wonderland nail art!

De dingen die je nodig hebt zijn: Alice in Wonderland nail art

Een Borstel Nail Art
Marinho Van Colorama of een donker blauwe kleur
Elle 18 Nail Pops Black
Gaits Matte White
Amarelo Sol van Colorama of geel
Hong Kong Tips en tenen
Lakme 'Color Crush 23 of Red van uw keuze.
Een transparante top coat van uw keuze en een primer (optioneel)
Een tandenstoker
Een transparante glitter glans van uw keuze

Stap 1: Het konijn

Verf de nagel van de grote teen zwart. Trek voorzichtig de oren met de borstel en het gezicht van het konijn als een grote witte vlek met het stompe eind van een tandenstoker. Zorgvuldig ontworpen twee kleine punten met de punt van een tandenstoker voor de ogen. Maak een rode stip voor de neus en voeg wat rode snor. Voeg wat 'rode strepen voor de oren voor de huid roze innerlijke oren te duiden. Uw M. Bunny wordt gemaakt.

Stap 2: De Key

Vergeet niet de sleutel waarmee Alice opent de deur naar het prachtige land van wonderen? Voor de duim, zullen we dit doen. Hij begon met het schilderen van de Dark Blue Thumb. Volg deze met een nauwkeurige ontwerp van een sleutel met behulp van een borstel. Zorg ervoor dat de sleutel hoofd heeft de vorm van een hart. Wanneer het droog is, gebruik dan een glitter nagellak aan de zijkanten voor een sprankelende finish.

Stap 3: The Cat

Komt naar de middelvinger, zullen we de onzichtbare zwevende kat genaamd Cheshire maken. Verf je nagel met Hong Kong door Tips en tenen Dia twee belangrijke punten voor de ogen met Amarelo Sol met stompe eind van een tandenstoker. Voeg nu twee kleine stipjes aan de binnenkant met het puntige uiteinde van de tandenstoker de oogballen. Als je wenkbrauwen met de borstel en blauw/zwart. Op dezelfde manier trek je een snor en de omtrek van een grote open mond met de borstel en blauw/zwart.

Vul de binnenkant van de mond met witte kleur met het stompe uiteinde van de tandenstoker. Gebruik de borstel om een ​​aantal lijnen te trekken om de tanden in de mond geven. Gebruik het stompe einde van de tandenstoker en rode tot finish de neus van Cheshire.

Stap 4: De Kaarten

Voor de weg, zullen we modellen tickets. Gebruik Hong Kong als de basis verf. Plaats voorzichtig 3 punten Marinho met de stompe einde van de tandenstoker en bij hen voegen aan de vorm van de club vormen. Verleng een wachtrij van gemiddeld tot laag met de borstel aan het ontwerp van de club af te ronden.

Teken het ontwerp spade met de borstel nail art en zelfs de bodem om een ​​wachtrij te vormen uit te breiden. Teken enkele rode lijnen met extra borstel voor extra decoratie.

Stap 5: Ontwerp Rode Kaart

Voor de pink, zullen we tekenen modellen van de kaarten in het rood. Verf de basis in Hong Kong. Nu hebben we het hart en de diamant genomen met behulp van borstel nail art. Maak een aantal lijnen met de borstel voor extra decoratie Marinho.

Stap 6: Breng Top Coat

Bescherm de nieuw gecreëerde ontwerp met een mooie laag van duidelijke top coat.

Als dit Alice Nail Art? Verlaat uw feed zoete nieuws onder.

Bonus: Nail Art gratis te downloaden, met meer dan 5.000 + Nail Art Nail art tutorial om uit te kiezen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha