Afstuderen Programma FormuleringDeelnemers aan een diploma-uitreiking zal naar verwachting een programma dat hen begeleidt bij de volgorde van de activiteiten bij de ceremonie te ontvangen. De programma's zijn geschikt herinneringen voor vrienden en familie om de gelegenheid te herinneren. Gebruik formele, eenvoudige formulering van het programma geschikt is voor de gelegenheid om te maken, terwijl de juiste resterende voor een algemeen publiek.

Voorpagina

De eerste pagina moet duidelijk overbrengen het wie, wat en wanneer van het evenement. Schrijf de volledige officiële naam van de school aan de bovenkant van de pagina. Schrijf "Klasse van 2012 start" in het midden van de pagina. Als de school heeft een zegel of een logo print op de voorzijde van het programma. Onder meer de datum, tijd en plaats van de diploma-uitreiking aan de onderkant van de pagina.

Orde van Evenementen

Het grootste deel van het programma worden de verschillende delen van de uitreiking in de volgorde waarin ze voorkomen. Schrijf de kop "Programma" aan de bovenkant van de pagina binnen. Onder de titel, een lijst van elk onderdeel van het programma, gevolgd door een lijn van stippen en de naam van de persoon dienstdoende. Bijvoorbeeld, schrijf "Prelude", een lijn van punten en "Central High School Orchestra." Andere items op het programma zijn de aanroeping, welkom, sprekers, de presentatie van de diploma's en de slotbeschouwing.


Lijst van de afgestudeerden

De afgestudeerde programma helpt de deelnemers te volgen langs de afgestudeerden ontvangen hun diploma. Een lijst van alle afgestudeerden in een aparte pagina in het programma. Schrijf de titel "2012 kandidaten voor het afstuderen" aan de bovenkant van een pagina en een lijst van de namen van de leerlingen onder het in de volgorde waarin hun diploma ontvangen ze. Voer de volledige naam van elke afgestudeerde en re-check de spelling om de nauwkeurigheid te verzekeren.

Erkenning

Vele uren gaan in het plannen van een diploma-uitreiking; Gebruik de achterzijde van het programma om mensen te bedanken voor hun inzet. Bijvoorbeeld schrijven: "We willen graag Dr Julia Larson erkennen" voor zijn dienst als voorzitter van het afstudeerjaar. "Inclusief informatie over de fotograaf, als er een is. Voorbeeld, schrijven," Bestel foto's online graad centralhighschoolwebsite.com/photos. "

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha