Afdrukken op een dvd met een laserprinter

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 13, 2015 Admin Computer 0 0


Naarmate meer en meer mensen zijn begonnen met het downloaden van muziek en films en het branden op schijf, hebben grafische bedrijven begonnen met het aanbieden laserprinters compatibele CD/DVD. Met het juiste type schijf, kan de printer een professioneel ogende label op uw gebrande dvd. Met de juiste setup, zult u nooit opnieuw te krabbelen op een schijf met een permanent marker.

Controleer of de laser printer is compatibel CD/DVD, als je nog niet hebt. Als u niet zeker bent, raadpleeg de handleiding.

Open het bedieningspaneel van de printer. Voor de meeste printers, kunt u dit doen door te kiezen voor "Print" vanuit elke toepassing, klik dan op "Instellingen" of "Voorkeuren". Sommige laserprinters een klein pictogram van de printer te installeren ook in de rechterbenedenhoek van het scherm.


Zoek en klik op een tab of een koppeling met het label "Paper Type", "Paper Size" of "gemiddeld."

Klik op het drop-down box en selecteer "CD/DVD".

Plaats een DVD-printer in de printer. U weet dat een DVD kan worden afgedrukt, omdat de bovenkant wit in plaats van zilver of gekleurd zal zijn./Laser Printers-compatibele CD-DVD zal een speciale behuizing voor. Zorg ervoor dat de schijf in de juiste richting of de printer wordt afgedrukt op de zijkant verstelbare en ondergang van de schijf.

Open de afbeelding of het document dat u wilt afdrukken op DVD.

Klik op "Print" uit het menu "Bestand" van de applicatie.

Klik op "Print".

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha