Advies op wijzen AfghaanseVerschillende crocheters weet het technisch Afghaan door diverse namen, waaronder de haak breien, Tunesische haken en breien de voorganger. Zodra je de techniek die betrokken zijn bij de Afghaanse punt onder de knie, kunt u ervoor kiezen om naar een speciale haak Afghaanse zodat u meer punten aan de haak te zetten. Met een zorgvuldige telling en aandacht voor detail, zal uw punt van Afghanistan mooi zijn.

Keten van 30 punten.

Plaats de haak in de tweede keten van de haak en trek een lus van draad door deze keten aan de haak. Handhaaf deze cyclus op je haak en steek de haak in de derde keten van de haak. Trek een lus van draad door deze keten aan de haak. Herhaal deze wijze de gehele keten om 30 lussen op de haak hebben. Laat uw werk niet draaien.


Leg de draad over de haak en weer gaan werken langs de rij van links naar rechts. Trek de lus door de eerste lus. Garen over je haak en trek de lus door de volgende cyclus. Herhaal deze punten langs de gehele lijn terug te gaan op de rechterzijde van de rij van de nieuwe en de lus blijft de haak.

Plaats de haak van rechts naar links van achter de volgende cyclus. Plaats de draad op de haak en trek de draad door deze cyclus. Bewaar deze lus op de haak. Herhaal deze stap totdat de hele rij aan het einde van de laatste schakel in de verticale lijn.

Herhaal stap 3 en 4 totdat de haak is zo lang als je wilt.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha