ADVIES eerst Datum: 8 ergste voedsel te eten voor een eerste dateADVIES eerst Datum: 8 ergste voedsel te eten voor een eerste date

Het is een nachtmerrie eerste date. Je bent diep in sommige intelligent gesprek, wanhopig om haar te imponeren met je intelligentie en humor, en hij is helemaal gefascineerd, niet met je natuurlijke schoonheid en vriendelijke persoonlijkheid, maar dat charme druppel tomatensaus op en neer aan de kant mond.

Ooops! Die datum zou beter zijn gegaan. Eten is een potentieel mijnenveld op de eerste date, maar wil niet te sterven van de honger in de oorzaak van de liefde, hier zijn enkele eerste date tips over voedingsmiddelen te vermijden:


1. Soep

Als je een keuze tussen de soep en salade, altijd gaan voor de salade. Salades zijn kwetsbaar en kan gedragen worden met panache, maar met de soep, loopt u het risico van een slurp onverwachte of zelfs een dribbel of twee lopen.

2. Knoflook

Als u ervoor wilt zorgen dat de avond zal eindigen in niets meer dan een beleefde handdruk, dan eet knoflook fijn. Anders, vermijd knoflookbrood, knoflook garnalen en iets anders met veel knoflook erin. De geur blijft voor een lange periode van tijd en als de datum neemt de no-look-optie, jongen, je ruikt de knoflook op je ademhaling of zelfs later in de ochtend ...

3. Kalf

Die je net ontmoet deze man en we weten heel weinig over hem nog. Als u niet wilt halverwege worden door middel van je kuit als blijkt dat hij een fanatieke rechten van dieren en in de biologische landbouw!

4. Spaghetti

Er is geen echte manier om spaghetti met elegantie en luidruchtig zuigen die draden is niet alleen gaan kijken schattig als hij deed in The Lady en de Vagebond eten. Zelfs de meest talentvolle spaghetti eters in de wereld lijken te eindigen zuigen de laatste draad of twee.

5. Oesters

Oesters worden verondersteld om een ​​weerstand door het verhogen van het eten, maar slurpen een schaaldier shell terwijl het nog in leven zijn, het is echt niet aantrekkelijk, en als je echt niet graag het idee, kan het heel maag karnen aan iemand anders fout te kijken .

6. Chicken wings en ribs

Niets dat is kleverig, eet je met je handen en je hebt te knagen met hun tanden om de beste stukken vlees van het bot gaat om u kijken mooier en aantrekkelijker voor de datum te krijgen. Het zal er uitzien als een hongerige bever knagend op een stok!

7. hamburgers Fully Loaded

Men zou hopen dat je ging een beetje up-market 'meer van een hamburger bar voor je eerste date toch, maar het eten van een hamburger volledige lading zonder dat er residu gênant ergens is bijna onmogelijk. Of ga je laten een prachtige plek van ketchup en mayonaise rond de zijkanten van de mond, of nog erger, is dat laatste tomaat gaat glijden van het broodje op de rug en schuift zijn manier al uw top.

8. Het eten was echt pittig

Als je gaat voor het voedsel pittige Mexicaans, Thais of een ander, dus altijd kiezen voor de optie mild. Je niet wilt worden herinnerd voor zijn gezicht rode biet, druppels zweet verscheen alarmerend op je voorhoofd, gevolgd door de dribbel nogal lelijk en een beetje 'ontmoedigend dat uit je neus kwam.

Date eten voordat het een probleem is, maar nog steeds de moeite waard na te denken over de tweede, derde en vierde. Wilt u een indruk op kleding verlaten met hem, niet een vlek.

Ik hoop dat deze tips eerste date en dating tips.

Een ander belangrijk punt zou zijn "wat te dragen op een eerste date?" ... Nou, laten we praten over dit later ... in een ander artikel ...

Welke andere ergste voedsel te eten op een eerste date komen voor de geest? Voel je vrij om je wijsheid en de eerste date tips in de commentaren hieronder te delen.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 2
  4   2
Mei 22, 2015 | 13:48:28 | later 45 notulen

Goede bron! Dank voor het posten.

  1   1
Mei 22, 2015 | 15:57:48 | later 2 uur

Hou van je gevoel voor humor! Bedankt voor de tips!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha