ADVIES eerst Datum: 10 fouten te eerste date VERMIJDENADVIES eerst Datum: 10 fouten te eerste date VERMIJDEN

Eerste indrukken zijn blijvend enen en soms, eerste date fouten zijn alle verkeerde indrukken. Zenuwen, onbekendheid of zelfs gewoon ronduit pech, kunnen dragen allemaal bij om een ​​datum niemand van u zal vergeten voor een lange tijd, zelfs als u wilt, dus kijk op onze tien tips gegeven voor het eerst en de meest voorkomende fouten die mensen maken op de eerste data die je moet proberen te vermijden:

1. Controleer het talent

Houd je ogen op je date en niet worden afgeleid door de prachtige stuk dat liep gewoon door de deur. Je bent niet echt van plan om veel te doen voor het zelfvertrouwen van de datum of de mogelijkheid van een tweede datum, als je de hele avond door te brengen het controleren van de eye candy, zal het 1 miljoen.


2. Dronken

Laat je date weet dat de echte jij, voordat je hem laten / haar zie je aangeschoten. U zou kunnen worden verleid om te drinken om de zenuwen te kalmeren een beetje ', maar wees voorzichtig, het is niet veel nodig om de balans tussen rust en over de top tip, en dit is de indruk van jullie dat blijven erg verouderd.

3. Niet te laat

Een van de belangrijkste tips is de eerste dag - niet te laat, en nu is de waarde van de andere persoon. Soms te laat is vrij onvermijdelijk, maar in het algemeen, er is echt geen excuus. Als deze datum is belangrijk genoeg voor u, moet je genoeg tijd om de bus missen of een taxi moeilijker dan verwacht vertrekken. Het verlaten van de dag in de kou voor een uur is niet van plan om een ​​goede start zijn.

4. Leg de telefoon

Voor sommige mensen in restaurants en cafés te zien, zou je denken dat operatief werden vastgemaakt aan hun telefoons. Je kunt alleen laten voor een paar uur, weet je, en tonen u de datum dat je echt geïnteresseerd bent in hen en dat ze meer dan alleen maar een vervelende afleiding van uw drukke schema sms en Facebook navigatie.

5. Laat je ex waartoe zij behoren, in het verleden!

Een van de goede raad vóór is - laat je ex in het verleden! Er is een eenvoudige, regel nummer één, wanneer op een datum die niet te vermelden ook je ex. Er is geen manier die relevant zijn voor een gesprek met deze nieuwe persoon kan zijn en niet worden beïnvloed in ieder geval. Wat erger is, de eerste dag, daarna naar de nieuwe persoon te maken te denken dat nog niet verder dan uw laatste rapport, en dat zal ze wel twee keer nadenken voordat je met je weer.

6. Laat uw vertrouwen geworden arrogantie

Onze eerste date tips omvatten het zijn vertrouwen. Vertrouwen is aantrekkelijk, maar overmoed kan worden geïnterpreteerd als arrogantie, dus zorg ervoor dat het gesprek niet te monopoliseren en gaan ervan uit dat je altijd gelijk over alles. Het moet een 'twee gesprek' te zijn en is een kans om te leren over elkaar, het is een kans voor u om te laten zien hoe slim je bent!

7. Praat niet over geld

Als je trots jezelf op hoeveel geld je hebt, kan de datum minderwaardig voelen. Als u klagen over uw gebrek aan, dus de datum zou kunnen denken 'gold digger'. Dus met andere woorden, er is geen goede manier om geld in een eerste interview date te brengen, zonder potentie de verkeerde indruk te geven, dus het is het beste alleen maar om dit onderwerp helemaal te vermijden.

8. te Blijf uit de buurt van politiek en religie

Zoals geld, politiek en religie zijn de twee andere mijnenvelden argument vóór de datum. Links, rechts, christen of atheïst, dit zijn de onderwerpen die oorlogen veroorzaken; laat deze zelf, of het kan uw kansen op een tweede datum te ruïneren!

9. Wees assertief, maar niet agressief

Wilt u laat uw date weten dat u op uw eigen benen kan staan, maar u niet wilt dat je eerste date met deze persoon om een ​​discussie te beëindigen. Blijf kalm en te kunnen instemmen met oneens zal u helpen komen over als vertrouwen in hun eigen huid, je niet lijken te controversieel te zijn.

10 Be beslissende

Aan het einde van je date, wees niet bang om te zeggen wat je denkt, als je echt wilt om de persoon weer te zien. Het zou kunnen zijn dat de datum is nerveus om zo goed stellen en, als iemand van jullie de moed hebben om iets te zeggen, zou je uiteindelijk spijt.

Eerste datum kan echt leuk, dus wees gewoon jezelf en geniet van uw tijd in het gezelschap van deze nieuwe persoon, wie weet, kan worden dat hij / zij is 'One' ?!

Heeft u andere tips om eerste date te delen? Neem, voel je vrij om dit te doen in de commentaren hieronder.

Gelukkig blijven, om lief te hebben en bemind te worden!

(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  3   0
Juli- 27, 2015 | 14:28:29 | later 2 uur

Koele dating tips! Hou van je gevoel voor humor!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha