Activiteiten Met papieren borden voor KerstmisPapieren borden zijn goedkoop, makkelijk om items die grote DIY te maken te vinden. Er zijn veel verschillende kerstversiering die gemaakt kunnen worden met behulp van papieren borden en andere handgemaakte items, zoals de bouw van papier, lijm, stiften en kleurpotloden. Dit zijn de grote boten doen met de kinderen omdat er geen gereedschap nodig, alsmede, eventueel, een schaar veiligheid. Omdat papieren borden worden verkocht in bulk, zijn ook grote knutselideeën voor klaslokalen of scoutinggroepen.

Sneeuwpoppen

U kunt verschillende soorten van sneeuwpoppen uit papieren borden te maken. Met behulp van witte platen die al zijn de kleur van sneeuw, gewoon stapelen drie samen en versieren zoals gewenst. Gebruik de bouw van papier of vilt aan handen, voeten en een hoed te ontwerpen, of voeg een gezicht met de knoppen. Kleine kinderen kunnen alleen de details te trekken als ze willen. Het toevoegen van katoen ballen met een beetje 'giftige witte lijm om het project een zekere samenhang is altijd een hit met de kinderen te geven.

Hand-printing Slingers

Kransen zijn populaire kerstversiering, en zijn makkelijk te maken met behulp van papieren borden. Prints hand getekend op papier rood of groen kan worden uitgeknipt en direct gebruikt. Plaats de vormen rond de randen van een papieren bord, zodat het lijkt op een kroon. Restjes rode poinsettia kan een aspect toe te voegen aan een vorm van kroon groen als in het midden geplaatst. Uitsparingen hand prints kunnen worden geplaatst om een ​​kroon van elke omvang te vormen. De kroon kan worden ingericht als gewenst met extra elementen of alleen met de tekeningen.


Kerstman

De kerstman is altijd een favoriet vakantie decoratie, en het is heel gemakkelijk om een ​​goede Kerstman maken van een papieren bord. Met behulp van de plaat als zijn gezicht, voeg de hand getekende ogen, neus en mond en verfraaien met katoenen ballen voor zijn baard. Snijd een hoed van rode bouw papier of vilt, en hebben een vrolijke Santa probeert te hangen aan de deur van een kind. Maak het nog feestelijker met de toevoeging van witte vlaggen als een baard, en je kunt een Santa windzak doen. Variëren van de grootte van de plaat naar Santas verschillende maten te maken

Andere mogelijkheden

Er zijn vele andere mogelijkheden voor het papier plaat Kerstmis ambachten. Engelen zijn een populaire keuze, gevormd door het rollen van de plaat in een kegel en het toevoegen van vleugels en een gezicht. Rendieren kan worden gedaan door het tekenen van een gezicht op een bord en het toevoegen van rendieren hoorns gesneden uit papier. Probeer het doen van een "Countdown to Christmas" klok; handen van karton dat kan worden geplaatst rond de klok van aangezicht tot hoeveel dagen laten zien tot Kerstmis toe te voegen. Zoek online voor meer ideeën, of gewoon proberen enig idee dat in je opkomt.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha