Abstracte Nail Art TutorialAbstracte kunst begon met de schilderkunst en wordt beschouwd als één van de meest interessante vormen van kunst in de afgelopen tijd. Het was, natuurlijk, maar, uiteraard, dat ook zou passen in nail art. Immers we niet noemen het de spijker zonder een goede reden!

Abstracte ontwerpen nail art zijn erg cool uit en kan worden gepronkt door iedereen. Alles wat je nodig hebt is de juiste keuze van de kleuren en bovendien dat het vrij gemakkelijk te doen.


Tutorial: Abstract Nail Art Design

Dus laten we beginnen.

Dingen die je nodig hebt:

  • Een base coat (een primer is een must bij het gebruik van acrylverf omdat acrylverf zijn niet goed voor je nagels. Ze kunnen je nagels vlekken of zelfs beschadigen ze geleidelijk vanwege de daarin aanwezige chemicaliën. Dan, om de spijkers uit de schadelijke effecten van acrylics bescherming een basislaag essentieel.)
  • Acryl kleuren (zwart, wit, oranje, roze en groen)
  • Een borstel nail art dunne
  • Een glitter nagellak van uw keuze of losse glitters
  • Een wattenstaafje en verwijderen voor het schoonmaken van de randen
  • Een afwerking van goede kwaliteit
  • Kleine plastic kralen
  • Een tandenstoker

Stap 1:

Verf je nagels met een mooie primer bij voorkeur twee handen, en dan trek een ontwerp dat lijkt op het onderstaande op elke nagel met witte acrylverf.

Stap 2:

Vul het ontwerp met de witte kleur gewoon zo dat ze eruit zien als hieronder.

Stap 3:

Aan de linkerkant, gebruik van de kleur roze in te vullen alle nagels.

Stap 4:

Aan de rechterkant van de nagels, vul met groene waardoor een kleine opening aan de onderzijde.

Stap 5:

Vul in het lege met oranje.

Stap 6:

Maak contour bochten en een aantal gemeenschappelijke abstract als hieronder met de kleur zwart.

Stap 7:

U kunt een aantal fouten met de kleur zwart te doen, dus gebruik maken van de witte kleur na zwart en geven een interne grens langs de zwarte lijnen.

Stap 8:

Gebruik glitter polish op alleen het gebied van design. Als u wilt gebruiken glitters los, dan eerst een dunne laag van de toplaag over de hele gekleurde gebied, neem glans met een droge borstel en dep dan het glazuur doorzichtig. Gebruik top coat niet hergebruiken zoals wij het zullen gebruiken na het aanbrengen van kralen toch.

Stap 9:

Zet kleine stapels glanzende transparante lijm of nail art op de top. Dompel de punt op een beetje 'van duidelijke nagellak en het verzamelen van kleine parels en plak ze op de palen van duidelijke nagellak. Na de aanval kleine kralen gebruikt een dikke toplaag te verzegelen in het ontwerp en ook te voorkomen dat de korrels naar beneden valt.

Stap 10:

Hier is het uiteindelijke uiterlijk door het toepassen van top coat. Re-toepassing van afwerking, een keer in 2 dagen wordt voorkomen dat de kralen te slijten. Reinig elke verdwaalde of email kleuren van de randen met watten gedrenkt make-up remover.

Ik hoop dat je deze abstracte nail art les leuk vond! U kunt ook proberen meer abstracte ontwerpen nail art als deze. Laat je commentaar hieronder snoep.

Bonus: Hier is een eenvoudige nail art Android applicatie die je een grote verzameling van beelden van inspiratie zal geven.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha