ABC Dieet - Hoe dat te doen en wat zijn de voordelen?U kunt uw stofwisseling voor de gek zonder honger jezelf? Met een dieet ABC is zeker mogelijk! Onze metabolisme is slechts een lichaamsfunctie dat ons lichaam houdt puffen, maar deze eenvoudige functie van het lichaam een ​​grote boosdoener als het gaat om overgewicht. Als je stofwisseling is traag, zodat het lichaam kan niet de calorieën die je neemt in verwerken. Dit betekent dat de calorieën worden geaccumuleerd in de vorm van vet. Dus als je wilt dat je lichaam minder vet ophopen, dan moet je je stofwisseling te verhogen of neem minder calorieën of, nog moeilijker - om werk uit de calorieën. ABC dieet helpt om de snelheid van de stofwisseling te verhogen, die u helpen snel gewicht te verliezen.

Wat is precies het dieet plan ABC? ABC-dieet is de afkorting voor Diet Ana Boot Camp. In dit dieet, houdt geleidelijk te verminderen calorie-inname, zonder je lichaam te laten gaan in honger-modus. Dus eigenlijk, je moet je lichaam te verleiden! Het is niet gemakkelijk. Maar als je lichaam zich realiseert dat u aan het doen zijn kleinere hoeveelheid calorieën die in honger-modus zal gaan. Dit leidt tot een tragere stofwisseling en falen van de gehele voeding. Dus, hoe kunt u uw lichaam truc? Lees verder om meer te leren.


Hoe dieet ABC?

In principe moet u uw lichaam te verleiden met een dieet dat wisselt tussen calorie-inname om de stofwisseling te verhogen. Het dieet kan worden gevolgd gedurende een periode van 50 dagen. Naast het doen van dit dieet kan meer kwaad dan goed. Maar als je het dieet goed te volgen, dan kunt u uw streefgewicht te bereiken binnen 50 dagen. Hier zijn vijf verschillende periodes wanneer u uw dieet kan splitsen:

  1. De eerste periode kan beginnen met 500 calorieën voor de eerste twee dagen. Dan 300 calorieën voor een dag. 400 calorieën voor de volgende dag. Na dat de calorie-inname moet dip. Na 400 calorie dieet de volgende dag zou slechts 100 calorieën dan stijgen tot 200. De volgende drie dagen, te verhogen tot 100 calorieën tot 500 calorieën. Dan, op de 10e dag moet vasten.
  2. De tweede periode moet beginnen met een zeer lage calorie-inname met 150 calorieën. Dus je moet om te schakelen van de calorie-inname. De tweede dag moet je 200 calorieën hebben, je de derde 400 moeten hebben, vierde je moet hebben van 350, vijfde dag nemen 250, moet zesde slechts 200 calorieën toe te staan, op de zevende dag moet je snel. Na vasten, verbruiken slechts 200 calorieën voor de dag, volg hem 100 calorieën. Eindelijk een einde van de periode met een ander snel.
  3. De derde periode werd een geleidelijke afname, gevolgd door een geleidelijke verhoging van calorieën. Vanaf 300 calorieën, reduceer de inname van 50 calorieën per dag. Na het bereiken van de 50 calorieën per dag, kunt u de dosis te verhogen. Dag na dag inname van 50 calorieën, hebben een dag die slechts 100 calorieën maakt. Volg het met 200 calorieën voor de komende twee dagen. Verhoog dan tot 300. De negende dag verhoging van de inname van 800 calorieën voordat u opnieuw vasten.
  4. De vierde korter is. Dit strekt zich uit over 4 dagen. De eerste dag is nodig om 250 calorieën. De volgende twee dagen verhoging van de inname van 100 calorieën per dag. Tenslotte snel weer voordat de laatste periode van de voeding.
  5. De vijfde en laatste periode van de voeding de langste is. Voor de eerste zes dagen te blijven verminderen van uw calorie-inname met 500 calorieën, 50 calorieën per dag. Na het bereiken van 200 op de zevende dag, hebben dezelfde ambitie achtste. De negende stijging tot 250. Dan weer teruggebracht tot 200. Volg deze door een toename van 300. De dag na druppels tot 200 en volg daarna met 150 calorieën. Eindelijk weer snel op de laatste dag.

Zodra het dieet zal zeker zien een enorm verschil. Als je rotzooi op, maak je geen zorgen. Stoppen voor een korte periode en hervatten na een tijdje '. Na de vreugde van het voltooien van het dieet voorbij is, geleidelijk terug te keren naar je oude eetgewoonten. Niet overhaast in het en laat je lichaam aan te passen langzaam.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha