Aaseters zee, de zee kan zelfs nietOnze zeeën zijn een bron van leven en van essentieel belang voor haar producten, maar worden steeds erger stortplaatsen mariene ecologie.

Wat zijn mariene aaseters?

Oceaan stromingen die het genereren van afval en vuilnis in de zee geworpen worden gevestigd op bepaalde punten van het, steeds mariene aaseters, zijn een echt probleem, niet alleen voor de ecologie. De ophoping van afvalstoffen door stromingen in deze "spontane" stortplaatsen marine produceert een reeks van "garbage patch", die honderden kilometers kan dekken.

Wat zijn de oorzaken mariene aaseters?

Zoals gezegd, is een natuurlijke stof die de beweging van de stromen accumuleren zeeafval. Maar het probleem wordt veroorzaakt mariene aaseters geproduceerd door menselijke onverantwoordelijkheid. Met het gebruik van de zee als een bodemloze put, waar u het afval kunt nemen zonder angst rebosarlo.


Uit een onderzoek van Greenpeace onthult dat maakt deze mariene vuilnisbelten vooral komen door de input van de vloer en 20% van schepen en offshore-platforms.

Belangrijkste stortplaatsen marine

De UNEP (United Nations Environment) publiceerde het eerste verslag aan de alarmbel over het probleem van de mariene aaseters. Opgemerkt zij dat de plastic flessen en zakken met name meer afval in mariene scavengers, krijgt 80% van het afval dat kan worden gevonden in oceanen wereldwijd.

Een ander element verrassend grote marine op stortplaatsen is afkomstig van sigaretten. In het bijzonder, de filters en sigarettenpakjes in de kustgebieden van de Middellandse Zee equatoriale en vertegenwoordigen 50% en 40% respectievelijk. Zoals u kunt zien, roken is niet alleen slecht voor onze gezondheid, goed, dus het is voor onze zeeën.

Aaseters mariene ecologie en economie

Stortplaatsen mariene invloed mariene ecologie en de economie dan de volgende effecten:

Ecologie

  • De ontleding in steeds kleinere stukjes zeeafval hun deel van het dieet van vis, walvissen, schildpadden en vogels, die plastic fout met het voedsel doet.
  • Volgens UNEP, dit zorgt ervoor dat ze een miljoen vogels en honderdduizend zeezoogdieren sterven elk jaar.
  • Toxisch marien aaseters verspreid langs de voedselketen die deel uitmaken van de laatste schakel.

De economie

  • Het ontbreken van de visserij is een van de problemen dat de visserij-industrie wordt geconfronteerd, zodat het verdwijnen van vis uit deze oorzaken verhoogde laesies op de miljoenen mensen die in deze oude kunst.
  • De afvalstoffen die zich ophopen in mariene aaseters schade aan schepen vervuilen kust leven van het toerisme en de landbouw.

Ons advies

De strijd tegen de regeringen van de vervuiling van de zee moet starten van een hogere milieu-educatie van de burgers, en zorgen voor meer middelen voor recycling. Bovendien, als je bedenkt dat de meeste stortplaatsen accumuleren marine is een recyclebaar materiaal zoals plastic.

Maar dit is een van de problemen met ecologie, door het volk. Hier zijn geen industrieel afval die het probleem veroorzaakt, maar ieder van ons elke keer gooien we een sigarettenpeuk of frisdrank fles, zet de "grote zee".

Er Mess onze kusten!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha