Aanwijzingen voor Hoe maak je een katoenen Werk draad Summer VestZomer brengt de warmte, maar soms is er een koude dag wanneer een persoon moet een trui. Gemaakt van licht, katoenen draad, zomer vest truien zijn uitstekend geschikt voor de lente, zomer en herfst. Licht gebreid in een kanten ontwerp een beetje 'warmte zonder heet. Het model is te ingewikkeld voor studenten haken beginners en vereist slechts een basiskennis van de haak.

Krijg basis Stitch

Begin met het doorlussen van de gaas rond het puntje van je haaknaald en wikkel de draad rond de haak. Trek de draad door de lus.

Achterpaneel

Maak een keten van de draad lus op de naald, en trekt de draad door de lus op de naald. Een cyclus zal op de naald blijven.


Zijpanelen

Maak een tripelpunt van het inpakken van de draad rond de naald twee keer. Zet de haak op het punt dat u werkt in Schuif de punt haken onder de eerste twee stukken draad, neem de draad, en breng het door de eerste twee rondes. Wikkel de draad om de naald eens en trek de draad door de komende twee cycli. Lus de draad rond de naald eens en haal deze door de laatste twee cycli.

Panelen

Arm

Begin met de keten ', lichtgewicht katoenen draad. Ketting 29 punten, en meet de lengte van de ketting. De ketting moet 19 cm meten breed. Ketens als het te kort is, en verwijder ketens als het te lang. Dat de voorste rij compleet.

samenstellen van de Sweater

Keten twee punten meer, en zet een gehaakte triple punt in het derde punt van het uiteinde van de lijn. Zet een gehaakte triple punt in elk punt van de keten lijn. Chain twee punten aan het einde van de regel.

Zet een triple punt in het tweede punt van het einde van de rij, en nog steeds hoge punten te maken helemaal door. Haak 22 rijen en meet de lengte. Het is gewenst dat de lengte van 24 cm. Als het te kort, voeg een paar regels. Als het te lang is, trek rijen terug. Als je van lange truien, verandert de lengte, maar zorg ervoor om het te veranderen op de frontpanelen van de trui.

Het verlaten van een staart 12 centimeter van draad aan het einde van het paneel. Bind de haak door het verwijderen en plaatsen van de staart door de lus. Trek aan het touw aanscherping van de strop. Het maakt een strakke knot. Weef de staart in het paneel, zodat het niet kan worden gezien.

Begin met de keten ', lichtgewicht katoenen draad. Keten 14 punten en meet de lengte van de ketting. De ketting moet 9 centimeter meten breed. Ketens als het te kort is en verwijder ketens als het te lang. Dat de voorste rij compleet. Keten twee punten.

Maak een gehaakte triple punt in het derde punt van orde. Maak een gehaakte tripelpunt in de rest van de steken op de rij. Keten twee punten.

Zet een triple punt in het tweede punt van het einde, en zet de hoge punten in de hele rij. Herhaal het model om de rij te meten van 9 cm breed en 14 cm lang. Voltage je punten 'bepaalt de hoeveelheid rijen, maar beginnen met het controleren van de mate rij 11.

Start verminderen de punten bij 14 cm lang, chain're bereiken aan het einde van de rij, en start het volgende punt in de derde scherpe punt aan het einde. Het branden punten aan het eind van de regel en de keten van twee steken. Start de volgende rij in de tweede eindpunt. Treble punt tot u het einde van de lijn te bereiken, en maak zes punten in de keten. Treble punt naar voren naaien het einde. Chain twee en tripelpunt aan het einde van de regel. Start de volgende rij in de tweede eindpunt. Treble punt tot u het einde van de lijn te bereiken, en maak zes punten in de keten. Treble punt naar voren naaien het einde. Keten twee. Ga door met dit patroon tot het paneel is 24 centimeter lang.

Laat een 12-inch staart van de draad aan het eind van het paneel, en bind het af als in het vorige deel. Weef de staart in het paneel, zodat het niet kan worden gezien.

Maak een tweede front paneel. Doe de frontpanelen door totdat je armen zijn gemaakt.

Begin met de keten ', lichtgewicht katoenen draad. Ketting 10 punten, en meet de lengte van de ketting. De ketting moet 12 centimeter meten breed. Ketens als het te kort is, en verwijder ketens als het te lang. Dat de voorste rij compleet.

Keten twee punten meer, en zet een gehaakte triple punt in het derde punt van het uiteinde van de lijn. Zet een gehaakte triple punt in elk punt van de keten lijn. Chain twee punten aan het einde van de regel.

Treble punt langs de lijn, ketting twee, en plaats een triple punt in het derde punt van het uiteinde van de lijn. Ga door met dit patroon tot het meet 12 cm breed en 19 cm lang.

Laat een 12-inch staart van de draad aan het eind van het paneel, en bind het af. Weef de staart in het paneel, zodat het niet kan worden gezien.

Het maken van een tweede paneel arm. Putting beide zijpanelen totdat het nodig is.

Leg het paneel van de trui op een tafel achter. Plaats de beide frontpanelen boven met de zijde die naar beneden zakt naar het midden van de trui. Het ziet eruit als een trui vest in dit stadium. Speld de zijkanten en de bovenkant van de maas die de onderdelen vast.

Rijg de bovendraad met 5 meter garen. Trek de naald in het midden van de draad en een knooppunt (elk type) aan het einde van de draad die de twee uiteinden elkaar houdt. Steek de naald door het bestuur in de linkerbenedenhoek van de panelen voor en achter, en trek de draad door. Schuif de naald door de draad op de juiste naald onder de knoop door te trekken de draad strak. En houdt de draad aan elkaar geknoopt. Naai rechte over de linkerflank, maar stop 6 centimeter onder de grond. Knip de draad af, en legt een knoop (elk type) dat de draad houdt stevig op zijn plaats. Herhaal de procedure aan de rechterkant.

Verwijder de pennen aan de zijkanten. Rijg de naald en naai de linker zijkant van de trui bij elkaar. Afhechten en herhaal de procedure aan de rechterkant. Verwijder de pennen.

Vouw een van de armen trui over, zodat de maatregelen 6 cm bij 19 centimeter. Naai de zijden open 19-inch set. Herhaal dezelfde procedure om te naaien met de andere arm.

Zetten een arm tegen de open gat in de linkerbovenhoek van de trui met gestikte gedeelte tegenover de onderzijde van het kledingstuk. Speld de arm in het gat. Schuif je hand door het gat voordat naaien om ervoor te zorgen dat het gat in de arm is geopend. Naai de arm op zijn plaats en verwijder de pennen. Herhaal de procedure met de andere arm. Draai aan de rechter zijkant van de trui uit.

Voeg vier knoppen aan de linkerkant van de trui. Leg een naar beneden, één 14 inch, en gelijkmatig ruimte de andere twee knoppen tussen deze knoppen. Naai ze met garen. Gebruik het oog gemaakt met mesh rand van de rechterkant van de trui als knoopsgaten.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha