Aanwijzingen over hoe Potpourri sachets makenMaak je eigen potpourri zakjes aangepast met behulp van vrijwel elk type weefsel, uw favoriete geurende potpourri en een aantal mooie lint. Potpourri sachets kunnen worden opgeslagen in de laden, de toevoeging van een licht parfum voor kleding, of opgeslagen in opbergdozen voor versheid toegevoegd. Plaats ze rond het huis voor een flitsende uitbarsting toevoeging van parfum of onder de autostoel in de plaats van een luchtverfrisser. Wanneer de geur verdrijft, opent de tape en vullen met potpourri fris.

Koop de stof en de tapes die u wilt gebruiken. Plan over het gebruik 6 vierkante centimeter stof per zakje, en ongeveer 6 centimeter van de tape. Gebruik een ademende stof zoals katoen of zijde. Gebruik indien gewenst voorgesneden quilt pleinen of oude handdoeken of zakdoeken,.

Meten en snijden de stof in vierkantjes. Gebruik de liniaal om een ​​rechte rand te maken.


Vouw elke rand in een halve centimeter naar de achterzijde van het weefsel en naaien al Dankzij een naad. Elimineer deze stap over als de stof niet gemakkelijk rafelt of als u liever de rauwe rand te verlaten.

Plaats een handvol potpourri in het midden van de achterkant van de stof.

Verzamel de stof rond de potpourri en beveiligen door koppelverkoop het lint rond de top. Als je gaat om sachets na te vullen, moet u het lint binden in een boog zo strak dat het veilig blijft, maar kan later eenvoudig worden opgelost.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha