9 VOORDELEN VAN kokoswater9 VOORDELEN VAN kokoswater

Wat is kokoswater?

Kokoswater is een helder sap gewonnen vorm in een jonge kokosnoot. Het is een zeer kostbare, verfrissend drankje in een aantal tropische landen, die steeds populair in de VS en Europa, als goed.

Nu, we praten over de werkelijke voordelen voor de gezondheid van de kokosnoot water:


1) Anti-Aging

Kokoswater bevat bepaalde stoffen en anti-oxidanten die kunnen helpen bij het bestrijden van vrije radicalen, hetgeen zal bijdragen tot het verouderingsproces vertragen en bijdragen aan de versterking van het immuunsysteem, waardoor het beter bestand is tegen verschillende ziekten.

2) Het helpt om je metabolisme te verhogen en verbetert de spijsvertering

Het drinken van kokoswater regelmatig kan helpen natuurlijk het verhogen van uw stofwisseling, om zo energie niveaus verbeteren en te helpen het lichaam vet te verbranden veel sneller. Ook als u problemen met de spijsvertering hebben, kan kokoswater brengen een grote opluchting, het helpen van de opname van voedsel en de aanwezigheid van zure reflux te verminderen.

3) Het helpt om te hydrateren en verjongen van het lichaam

Kokoswater bevat 94% water en in feite zeer weinig calorieën. Vetvrij en laag-suiker, kan kokoswater effectief hydrateren het systeem dat met vitaminen, kalium, aminozuren en enzymen.

4) Het helpt bij gezond gewichtsverlies

Het drinken van kokosnoot water op een regelmatige basis kan helpen niet alleen vullen het vocht in je lichaam en het verhogen van uw stofwisseling, maar heeft ook positieve gevolgen voor degenen die proberen om gewicht te verliezen. Deze gezonde drank bevat geen chemicaliën en is eeuwenlang gebruikt als een voedzame drank en gezond. Kokoswater is laag in vet, suiker en calorieën, maar rijk aan voedingsstoffen en vitaminen, kan dus helpen om het hongergevoel te onderdrukken, zonder angst voor accumuleren pond.

5) het helpt bij het spoelen van gifstoffen uit het lichaam

Coconut water is zeer gunstig voor de spijsvertering, helpt het lichaam te reinigen van giftige stoffen die hydratatie en verlichten vermoeidheid.

6) De bron van vitaminen en voedingsstoffen

Kokoswater is een natuurlijk en uitstekende bron van vitaminen en voedingsstoffen het calcium, ijzer, magnesium, fosfor, kalium, zink, vitamine C en B-vitamines bevat

7) voor gezonde spieren en het zenuwstelsel.

Kokoswater helpt voorkomen spasmen en krampen van de spieren en helpt de werking van het zenuwstelsel te verbeteren.

8) Hoe een kater te genezen?

Coconut water is een geweldige kater remedie, kan u helpen zich beter voelt na een girls night out, helpen om je maag te regelen, de spijsvertering te verbeteren en hydraterende systeem, dankzij bioactieve enzymen.

9) Coconut water voor de huid

In feite, kokoswater is ook nuttig voor de huid schoonheid en je kunt niet zomaar te drinken, maar ook, kunt u zich aanmelden op de huid plaatselijk. Het helpt om toon en hydrateren de huid, helpen ophelderen vlekken en acne. Veel cosmetica en crèmes bevatten extract van de kokosnoot vanwege zijn grote effectiviteit.

Ik hoop dat je nuttig gevonden. Als het drinken van kokoswater? Deel uw gedachten in het commentaar hieronder.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 9
  2   0
Juni- 27, 2015 | 17:45:43 | later 5 uur

Geweldig, bedankt voor deze nieuwe blog.Much dankzij delen. Ik wil meer.

  5   0
Juni- 27, 2015 | 19:12:50 | later 6 uur

Ik echt leuk vindt en waarderen uw artikel bericht. Cool.

  2   1
Juni- 27, 2015 | 23:42:54 | later 11 uur

wow, geweldige blog article.Really bedankt! Uitzonderlijk.

  1   0
Juni- 28, 2015 | 03:59:56 | later 15 uur

Individueel beschouw ik dit soort als de auteur geeft een opmerkelijk inzicht in dit onderwerp. Echt een uitstekende bericht. Ik ontdekte uw website beter is voor mijn persoonlijke behoeften

  3   0
Juni- 28, 2015 | 05:28:02 | later 17 uur

Volledig water agree.Coconut is geweldig!

  3   1
Juni- 29, 2015 | 06:40:30 | later 1 dag

Ik ben zeer gewaardeerd voor deze site. Het is een educatieve thema. Ze steunen me heel wat problemen aan te pakken. Zijn perspectief is zo geweldig en het ontwerp om zo snel te werken. Ik denk dat zou de steun aan jullie allemaal zijn.

  3   2
Juni- 29, 2015 | 12:02:07 | later 1 dag

Heel erg bedankt! 😉

  5   2
Juni- 29, 2015 | 20:34:14 | later 2 dagen

Informatie, het drinken van kokoswater kan veel aan de hydratatie en gezondheid te verbeteren helpen. Coconut water is beter voor elektrolyten gewoon water?

  0   2
Juni- 29, 2015 | 23:17:56 | later 2 dagen

Bedankt voor je reactie, Kangen. Ja, kokoswater is een drankje zeer hydraterende en prachtig, maar niets kan, in feite, vervangt het water zuiver reguliere 😉

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha