9 Verbazingwekkende voordelen en toepassingen van maïsolieUw droge huid is gênant, maakt niet uit hoe u zorg voor het? Of heb je vaak bang voor het oplopen van hart-en vaatziekten en weet niet wat te doen? Dan is er een olie wonder dat die zorg kan dragen voor uw problemen en bieden vele andere voordelen.

En 'maïsolie we het over hebben! Wilt u de vele andere voordelen van deze olie weten? Kies dan niet dit bericht te missen!


Wat is maïsolie?

Corn olie wordt gewonnen uit de zaden van uw favoriete maïs of graan. Maïsolie is half populair koken in veel huizen, en wordt geleverd met een aantal voordelen voor de gezondheid!

Lees vooruit naar de vele voordelen van maïsolie kennen.

Natuurlijke verzachtend:

Maïsolie heeft verzachtende eigenschappen, waardoor water houdt en voorkomt dat de huid uitdroogt. Corn melk is een effectieve huis remedie voor de behandeling van droge, schilferige huid. (1)

Home Remedy voor droog haar:

Maïsolie verzacht de huid en het haar. Het voorkomt dat het haar uitdroogt en ruw. U kunt het gebruiken voor haar behandelingen thuis om glans toe te voegen aan uw sloten. (2)

Verbetering van het immuunsysteem:

Maïsolie bevat alfa-tocoferol, een vorm van vitamine E die helpt om de werking van het immuunsysteem verbeteren. Gebruik maïsolie voor een goede gezondheid. (3)

Bloeddrukverlagend effect:

Een studie bij ratten heeft geconcludeerd dat de consumptie van maïsolie helpt lagere niveaus van de systolische bloeddruk (4). Consumptie van linolzuur is omgekeerd evenredig met het niveau van de systolische bloeddruk. De hoge hoeveelheid linolzuur in maïsolie, legt de hypotensieve effecten.

Antioxiderende eigenschappen:

Maïsolie is een effectieve antioxidant doordat het alfa-tocoferol, een vorm van vitamine E. Het kan helpen elimineren vrije radicalen uit het lichaam bevat. (5)

Verlaagt cholesterol:

Maïsolie demonstreert vaardigheden verlagen van cholesterol. Het bevat fytosterolen, die helpen de hoeveelheid cholesterol we absorberen voedsel (6) verminderen. Deze fytosterolen ook helpen om de concentraties van LDL (slecht) cholesterol in het lichaam te verminderen.

Bevordert de gezondheid van het hart:

Maïsolie helpt de absorptie van cholesterol en LDL-cholesterol verlaagt. Het wordt voorgesteld als maïsolie bevordert gezondheid van het hart door vrij van cholesterol afzettingen houden van de slagaders. Corn olie is rijk aan meervoudig onverzadigde vetzuren. PUFA zijn vooral goed voor mensen die last hebben van hartproblemen en (meervoudig onverzadigde vetzuren) 10% PUFA in het dieet is heel gezond voor het hart. Maïsolie kan een geheim van een gezond hart zijn als het fytosterolen en PUFA bevat. (7)

Fungiciden:

Maïsolie is een effectieve fungicide. U kunt ook gebruik maken in uw tuin om schimmelgroei te elimineren. Dus als je gaat om een ​​tuin te groeien in je achtertuin, je weet wat je eerst zou moeten kopen! (8)

Diureticum en helend:

Maïsolie is een effectieve diureticum en helend. Het speelt een belangrijke rol bij wondgenezing. (9)

Dus, dit zijn enkele verbazingwekkende voordelen voor de gezondheid van maïsolie. De volgende keer, niet twee keer nadenken voordat u de maïsolie in uw keuken! Echter, zorg ervoor dat je niet te veel van het te consumeren, want dat kan leiden tot aandoeningen zoals ontsteking.

Veel van de zorg voor onze kwalen zijn overal, maar naast ons. We moeten gewoon open-minded te zijn en kijk voor hen! Nu dat jij de goedheid van maïsolie, ga je gang en koop een fles en houd uw gezin veilig en gezond!

En als je maïsolie hebt gebruikt, dan kunt u ons vertellen hoe deed wonderen voor je. Laat een reactie achter in het vak hieronder! Wij waarderen uw feedback en adviezen, en we zouden graag om je gedachten te leren kennen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha