9 Verbazingwekkende gezondheidsvoordelen van Uva-Ursi voor huid, haar en gezondheidverleend

Voordat de moderne geneeskunde zijn intrede heeft gedaan, de man altijd draaide om de natuur voor al zijn behoeften. De natuur is een schat van kruiden en geneeskrachtige planten. In feite zijn botanici en wetenschappers ontdekken nog steeds de planten met medicinale dagelijks. Dit is de reden waarom Berendruif is een belangrijke ontdekking voor de mensheid. Het is een plant die voor het eerst in de 2e eeuw voor zijn verbazingwekkende voordelen voor de gezondheid was, en deze trend gaat vandaag verder.

Herb Uva Ursi - gevuld met natuurlijke goedheid:

Uva Ursi groeit over de hele wereld, in Europa, Azië en Noord-Amerika. Het is ook wel bekend als berendruif, varkensvlees bessen en druiven dragen. Deze struik opbrengsten roodachtig gekleurde bessen, die verschillende geneeskrachtige eigenschappen bezitten.


Er wordt betoogd dat de bessen hebben de mogelijkheid om urineweginfecties (UWI) samen met vele andere problemen in verband met de nieren te behandelen. De bessen kunnen ook worden gebruikt als een diureticum, samentrekkend en antiseptisch.

Er zijn aanwijzingen om aan te tonen dat de bessen van berendruif ook kan genezen aantal gezondheidsproblemen van de dieren. Dus, het lijkt erop dat Uva Ursi heeft vele voordelen, en dit is waarom het alom wordt gebruikt in de volksgeneeskunde.

Uva-Ursi voordelen voor de huid:

Serum alle natuurlijke anti-aging:

U kunt uw huid perfect en Uva Ursi vlekkeloos te maken. Een actuele toepassing kan helpen zich te ontdoen van donkere vlekken, ouderdomsvlekken en acne littekens. In feite, als u zich zorgen maakt over die fijne lijntjes en rimpels zijn, gebruik dan een uittreksel van deze struik te helpen hun zichtbaarheid te verminderen.

Huidvriendelijke Sunscreen Lotion:

Als u zich zorgen over het krijgen van verbrand bent, zal je zeker van Uva Ursi. Bevat hydrochinon, dat is een huid lichter. Breng vervolgens het extract op de huid voor het uitgaan in de zon en je zult nooit zorgen te maken over het krijgen van verbrand of gelooid.

Een effectieve remedie Melasma:

Uva Ursi kan helpen als u last heeft van melasma of ochronose. Melasma, of het optreden van donkere vlekken op de huid is vrij gebruikelijk bij zwangere vrouwen. Ochronose is een huidaandoening die zwart-blauwe vlekken veroorzaakt over het hele lichaam, die kan worden geholpen met het gebruik van Uva Ursi.

Uva Ursi Voordelen voor haar:

Vervuiling, stof, slechte eetgewoonten, gebrek aan slaap en stress zijn de belangrijkste oorzaken van haaruitval in de moderne wereld. Of het nu mannen of vrouwen, niemand vindt het leuk om haar te verliezen. Het kan hun gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen beïnvloeden.

Je wapen om haaruitval tegen te gaan:

U kunt voorkomen dat haaruitval, met behulp van een extract van Uva Ursi. Het helpt om de wortels te versterken en maakt het haar sterker. De voedingsstoffen in het extract kan gemakkelijk worden geabsorbeerd door de haarfollikels en dit helpt om haar te versterken.

Hair Tonic:

Het extract bevat ook antioxidanten, die vrije radicalen vernietigen, waardoor haar verkleuring voorkomen. Dus als u zich zorgen maakt over voortijdige vergrijzing van het haar zijn, dan weet je wat je moet, goed te doen? Alleen van toepassing een brouwsel van dit kruid en afscheid van haar grijs!

Natuurlijke Conditioner:

Als de winter brengt, zul je geen zorgen te maken over een droge huid meer, zoals met extract van Uva Ursi kan natuurlijk de hoofdhuid hydrateren. Dus waarom niet proberen deze methode in plaats van het gebruik van natuurlijke moisturizers en conditioners die vol zijn van schadelijke chemische stoffen zijn?

Uva Ursi Health Benefits:

Natuurlijke remedie voor UTI:

Urineweginfecties kan lastig zijn en als je ze negeert, kunnen ze veranderen in iets meer serieus. De vloer van de normale behandeling van infecties van de urinewegen omvat antibiotica die bijwerkingen veroorzaken. Nu, kunt u genezen urineweginfecties met Uva Ursi.

Houdt een controle op de niveaus van urinezuur:

Mensen gediagnosticeerd met hoge niveaus van urinezuur kan ook profiteren van deze struik wonderbaarlijk. Het kan de niveaus van urinezuur in het lichaam te verminderen en ook de vorming van nierstenen. Pop in een supplement rijk aan dit kruid en houden nierstenen bij baai!

Verlicht de symptomen van artritis

Uva Ursi is ook erg handig voor mensen die last hebben van artritis. Als u deze calcium en rijk gelden Omega extract op uw pijnlijke artritis gewrichten, zal het de pijn te verlichten en versterken van gewrichten, als goed.

Enkele andere gezondheidsvoordelen van uvaursi omvatten:

  • Remedie voor Diarree
  • De bestrijding van infecties E. Coli
  • Het verwijderen van overtollig vocht van het lichaam
  • Werken als een spierverslapper

Een woord van waarschuwing: niet laten meeslepen door de voordelen van deze struik. Als je de beste prestaties willen, spaarzaam en raadpleeg een deskundige om verder te begrijpen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha