9 Tips om te weten voor uw vakantie eerste keer in paar9 Tips om te weten voor uw vakantie eerste keer in paar

Sommigen zeggen dat de eerste vakantie weg daadwerkelijk kan maken of breken van een relatie, omdat het de eerste keer dat je 24 uur per dag in elkaars gezelschap kunnen zijn. Het is een spannend en kan een prachtige ervaring zijn, maar er zijn enkele valkuilen om uit te kijken ook. Als je aan het begin van uw eerste vakantie samen als een paar zijn, lees dan deze 9 tips over hoe om ervoor te zorgen dat het een succes is:

1. Houd het ontspannen

Probeer niet te veel te verpakken in je eerste vakantie samen. Het kost tijd om te ontspannen en elkaar beter en het instellen van stijve schema's en hectische schema's weten zal niet toestaan ​​om dit te doen.


2. Kies uw bestemming zorgvuldig

Als dit je eerste vakantie samen, dus denk niet dat je weet wat voor soort vakantie is dat je partner liever. Met elkaar praten over wat uw ideale vakantie zou dan Destinies onderzoek, zorgvuldig, om ervoor te zorgen dat u beiden krijgen wat je wilt.

3. Probeer een korte pauze voordat

Voordat je gaat op je eerste twee weken of meer, de vakantie, probeer dan een kort weekend vóór. Deze manier kunt u meer informatie over wat de smaak en de verwachtingen van elkaar te leren, voordat je weg samen inzetten voor een langere periode.

4. Wees niet bang om een ​​aantal dingen apart doen

Alleen maar omdat je samen op vakantie bent, dat betekent niet dat je nodig hebt om elke seconde van elke dag samen door te brengen. Als u wilt gaan winkelen, en dat doet hij niet, er is niets mis met het splitsen voor een tijdje 'en later weer te ontmoeten.

5. Wees bereid om compromissen

Het zal niet alleen zijn deze vakantie, dus bereid zijn om een ​​beetje 'in gevaar brengen. Geen enkele van jullie moeten alle beslissingen over waar te gaan, wat te doen en waar te eten, moeten beslissingen gezamenlijk worden gemaakt maken. Als je niet eens kunnen worden, neem het dan de beurt om te kiezen.

6. Werk het geld voordat je gaat

Zorg ervoor dat u beiden weten wie betaalt wat en wat uw budget is, voordat u vertrekt voor uw vakantie. Een belangrijke oorzaak van argumenten tussen paren is geld, dus alle werken die voor het eerst, zodat je allebei weten waar je staat met financiën.

7. Laat je niet dronken!

Vakantie in het verleden hebben opgenomen overindulging aan de bar in een gratis all-inclusive resort, maar wees voorzichtig de alcohol op de eerste vakantie met het gezin niet te overdrijven. Wil je niet een idioot van jezelf te maken en willen niet om een ​​week in bed met een zonnesteek en een kater.

8. Niet de schuld van uw partner, als er iets misgaat

Dingen fout gaan op vakantie. Vluchten zijn te laat, dingen worden vergeten en mensen later draaien, maar niet te krijgen in de schuld spel, als er een beetje 'van de crisis, terwijl ver weg. Behandelen als allemaal onderdeel van het avontuur en werken samen om eventuele problemen die zich kunnen voordoen op te lossen.

9. gewoon nog niet te bieden!

Zon, zee en sangria kan een geweldig effect hebben, maar niet in de verleiding te stellen op het strand in het maanlicht, op je eerste vakantie. Het is misschien een goed moment, maar het duurt meer dan een vakantie om echt naar elkaar te leren kennen.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha