9 TIPS gelukkig bent met jezelf te zijn9 TIPS gelukkig bent met jezelf te zijn

Voordat je iemand anders gelukkig kan maken, moet u eerst blij met jezelf te zijn. Geluk komt van binnenuit, en wanneer u vertrouwd bent met wie je bent en wie je bent, je een zelfvertrouwen waarmee je aan de slag met je leven en geniet van elk moment van het te verdienen. Dus stoppen met proberen om iemand anders te zijn en lees onze 9 tips over hoe blij met de echte u:

1. Stop proberen perfect te zijn en accepteer jezelf geheel en volledig

U kunt altijd gewoon je best doen, dat is alles wat iemand ooit kan vragen van u. Het streven naar perfectie lijkt misschien een goed idee, maar de realiteit is dat je niet perfect in alles wat je doet kan zijn. Leren lief je fouten en onvolkomenheden en stoppen met het verslaan van jezelf als de dingen niet altijd goed gaan, omdat ze zouden kunnen. Accepteer jezelf geheel en volledig is de eerste stap naar blijvend geluk.


2. Volg uw instinct of, met andere woorden, volg je hart

Je eerste instinctieve reactie op iets is vaak de juiste is. Als je dan te analyseren situaties, dus het is waarschijnlijk dat je probeert te achterhalen wat anderen zullen denken, in plaats van na te denken over de beslissing die het beste is voor jou. Gaan met wat je voelt juist is, niet wat je denkt dat anderen te plezieren of, met andere woorden, volg je hart.

3. Stop met het straffen van jezelf de hele tijd, wees lief voor jezelf

Heeft de stem van de vader niet in jezelf. Probeer te denken in de trant van 'Ik wil graag om dit te doen ", in plaats van' ik moet doen 'en stoppen met het vertellen van jezelf en geef jezelf een harde tijd. Wees lief voor jezelf is een belangrijk onderdeel van gelukkig met jezelf, dus vergeet niet om klopje op de rug van tijd tot tijd, geef jezelf traktaties en stop kastijden jezelf de hele tijd.

4. Vergelijk jezelf niet met anderen, zoals liefde en wie je bent in plaats

Er is werkelijk geen punt probeert iemand emuleren, omdat het niet alleen mogelijk is. Bent u en niemand anders, dus geen zorgen te maken over wat anderen doen, zeggen en het dragen; waarschijnlijk niet zorgen te maken over u, dan waarom zou je zo veel over wat ze doen maken?

5. Geconfronteerd met een keuze, doen wat je weet dat goed is

We hoeven niet constant houden van de Tien Geboden in de voorkant van ons gezicht om ons te vertellen het verschil tussen de rechten en onrecht, moeten we al weten. We worden vaak geconfronteerd met het leven keuzes: help de persoon op de straat, die over is gevallen of moeten we op te lopen door. Maak de juiste keuze en je zal veel gelukkiger te voelen.

6. Wees eerlijk met anderen en om eerlijk te zijn met jezelf

Eerlijkheid is altijd het beste beleid. Hiermee kunt u een duidelijk bewuste houden en zal u helpen gemakkelijker slapen. Leugens en bedrog speelt alleen op je geest en je zal niet tevreden zijn met jezelf om het te doen; en vergeet niet dat je ook om jezelf kunt liegen, dan onder ogen te zien wie je bent en comfortabel met het.

7. fijne

Als je iemand kwetsen of slecht met hen, maken snel weer goed kan snel dingen maken aan rust. Op zijn minst, excuses voor wat je hebt gedaan en je zult niet zo schuldig over te voelen.

8. Wees niet bang om je dromen te volgen

Haat niet jezelf omdat je nooit eens geprobeerd. In plaats daarvan, ik wakker met een grote glimlach en denken: "Nou ja, in ieder geval ik gaf het een gaan." Het hebben van dromen is goed voor het zelfvertrouwen, het geeft de doelstellingen en doelen na te streven. Gewoon voorzichtig zijn om het onderscheid tussen lange-shot droom en haalbare doelen te maken en uw verwachtingen dienovereenkomstig.

9. Praktijk dankbaarheid dagelijks

Maak uw dankbaarheid dagelijkse praktijk. Gewoon stoppen door de hectische drukte voor een moment en neem de tijd om je zegeningen te tellen en waarderen de goede dingen in je leven. U kunt uw lijst met dankbaarheid dagelijks te schrijven in de krant of gewoon tel uw zegeningen rustig in je geest. Ochtendsessie dankbaarheid, bijvoorbeeld, hoewel het duurde slechts vijf minuten, kan een positieve noot voor de dag en maken de zon schijnen helderder voor u.

Elke andere tips over hoe om gelukkig te zijn met jezelf? Voel je vrij om ze te delen in de commentaren hieronder.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  4   2
April 13, 2015 | 17:33:13 | later 1 uur

Houden over de site!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha