9 TEKENT klimmen MR VERKEERDE9 TEKENT klimmen MR VERKEERDE

1) Hij kan zijn humeur niet controleren

Hij houdt ervan om dingen te gooien, tegen de muur en schreeuwen als hij boos is? Nou, dit soort houding is volstrekt onaanvaardbaar en betekent dat je zorgvuldig zijn aanwezigheid in dit rapport moeten heroverwegen. Wat voor soort leven dat je wilt in de toekomst te leven: een leven van geluk en harmonie, of een leven van stress en gevechten? Het is helemaal aan jou ...

2) Als u neer te zetten

Hoe gaat je vriendje voel je je? Hij zal u aanmoedigen in alles wat je doet en je overladen met complimenten? Of proberen neer te zetten, vraagtekens bij het gewicht en de kritische stijl van de jurk? Nou, Mr Right zal altijd aan uw zijde, net als de bestest van vrienden doen ... Als je de huidige datum probeer je gevoel van eigenwaarde en zelfrespect te verpletteren, waarschijnlijk, is het tijd om de vlucht te overwegen.


3) Hij heeft altijd gelijk!

Nou, dit is wat de heer mis, denkt meestal van zichzelf, hij heeft altijd gelijk! Niet eens proberen om hem te bekritiseren, zal hij altijd een manier om u te laten weten dat de fout is van jou vinden. Wil je de rest van je leven met dit soort persoon?

4) Hij houdt niet van, niet uw vrienden en dierbaren accepteren

Hoe gaat je vriendje te behandelen je ouders en vrienden? Hij kritiek op hen en zet ze neer? Hij wil alle contact met de mensen die je liefde te snijden? Nou, als het niet aan de mensen die we liefhebben te accepteren, is het waarschijnlijk niet goed voor je.

5) E 'liegen

Als u uw kind te vangen in een leugen, een slecht teken! Nou, gewoon erover nadenkt, hoe kun je dan ooit vertrouwen of het opbouwen van een solide relatie met iemand die niet de waarheid kan vertellen? Als hij is de 'kleine' dingen, dan, wat kan voorkomen dat hij op de "grote" liegen?

6) Hij moedigt je groei

Mr Wrong zal uw expansie en groei talenten aan te moedigen. Integendeel, ze onderdrukken hij! Als u houdt van schilderen, piano spelen of dansen, Mr. proberen verkeerd om je te doen van uw belangen. Je soulmate, aan de andere kant, zal u en al uw talenten en interesses floreren.

7) Het bedreigt u en dwingt je om dingen te doen zijn weg

In een paar harmonieuze en gelukkig twee mensen praten, discussiëren en mee eens. In een rapport van het verkeerde type, een persoon domineert de andere. Als je tiener probeert te dwingen om dingen te doen op zijn eigen manier, zonder te vragen uw mening of, indien de dreiging van een terugkeer naar de vroegere als je niet de dingen die ze willen doen - dit is zonder twijfel, ongezond en slecht. En 'beter draaien!

8) Het is flirterig met andere meisjes

Is het je opgevallen je vriendje flirten met andere meisjes? Hij probeert charmant met elke vrouw die hij ontmoet te zijn? Nou, je ware liefde zal nooit proberen om je pijn op deze manier, dan denk ik ... misschien is het een teken om verder te gaan?

9) Hij brengt u in het bijzijn van andere mensen

Je vriendje zal in verlegenheid te brengen, namen en plaagt in het openbaar genoemd? Dit is een ander kenmerk van de houding van de heer verkeerd. Zorg ervoor dat u niet zijn pogingen om te manipuleren en te controleren je laat gaan van deze relatie te accepteren.

Welnu, als u een van deze symptomen herkent, dan, zeker, daterend Mr Wrong. Het is tijd om van richting te veranderen en verder te gaan!

Voel je vrij om je gedachten te delen in het commentaar hieronder.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 3
  3   0
Augustus 4, 2015 | 16:58:16 | later 7 uur

Het was heel belangrijk voor mij. Houdt het delen van dit soort stukjes in de nabije toekomst zo goed. Dit was inderdaad wat ze zocht, en ik ben blij dat het kwam hier vermeld! Hartelijk dank voor het delen van dergelijke informatie met ons.

  1   1
Augustus 5, 2015 | 00:52:47 | later 15 uur

Super goed advies! Je bent zo goed!

  4   1
Augustus 5, 2015 | 05:20:59 | later 19 uur

Deze grote kwaliteit artikelen!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha