9 REGELS eerste dag moeten zich bewust zijn van9 REGELS eerste dag moeten zich bewust zijn van

In een recent online onderzoek, de mannen die deze grote draaiende afgesloten uit langs een eerste date waar vrouwen die breng een vriend mee op de dag, en vrouwen met lichaamsgeur en ' slechte adem! Nu, gaan we ervan uit dat onze lezers weten dat het nemen van een douche en schoon hun tanden, voordat een datum, zijn waarschijnlijk goede ideeën en draaien met een passagier niet. Maar, als je niet op een eerste date voor een tijdje 'zijn geweest, hier is een herinnering aan een aantal van de eerste date regels die je bewust van moet zijn:

1. Gebruik niet te laat

Omdat fashionably late is niet in de mode bij allen en het maakt een heel slechte eerste indruk! Hij houdt er niet van als het toestel in laat, dus laat hem dezelfde hoffelijkheid en op tijd aankomen. Geef jezelf genoeg tijd om klaar te zijn en laat de tijd in uw reis naar de bezoeken van wachten en ongelukken. U zult beter in jezelf, als je niet rond liepen.


2. Laat de alcohol niet overdrijven

Een drankje of twee zal de stemming te verlichten, maar slurring je woorden of drop het restaurant stoel is niet van plan om een ​​goede eerste indruk te maken. Ken uw grenzen en probeer niet om hem te passen, drinken drinken. Men kan meestal meer alcohol te nemen dan vrouwen en de meeste mannen niet graag zien dat elk meisje slechter voor slijtage door middel van drank te veel alcohol.

3. Draag iets comfortabel

Draag kleding die er goed uitzien, maar zorg ervoor dat je comfortabel in hen. De nieuwe stiletto kon zag er geweldig in de winkel, maar strompelde naar de badkamer in hen is niet cool om naar te kijken. Als je kleren te strak of ongemakkelijk, dan voelt u zich ongemakkelijk en zelfbewust over.

4. Leg de telefoon

Zet uw telefoon goed de weg en uit het zicht. Zelfs als je de telefoon opneemt tijdens de dag, als je laat het op de tafel, de constante beltonen en knipperend rood licht af te leiden u en ik vroeg me af wie dat bericht of gemiste oproep kwam.

5. Laat hem spreken

Geef jezelf een kans om te ademen en hij kan praten. Hij wil meer weten over u, maar u moet weten, ook. Als hij domineert het gesprek, hij gaat denken dat het volledig op zichzelf gericht, maar het zal gevleid zijn als je een interesse in wat hij te zeggen heeft laten zien.

6. Eet, maar kies voedsel zorgvuldig

Laat je calorieën tellen eetdagboek thuis als je op een eerste date, niet de jongens niet van de meest veeleisende fijnproevers. In feite, als een jong meisje met een goede eetlust, niet varken uit, maar dat is niet aantrekkelijk, en voedsel dat rommelig te eten, of zelfs nog erger kunnen zijn, voedingsmiddelen die kan je slurpen of boeren te voorkomen!

7. Niet ophef over je uiterlijk

Maak de inspanning van uw verschijning voor uit te gaan en te voorkomen dat de verleiding om voortdurend naar het toilet te raken up make-up of haar borstelen. Jongens als een meisje om te kijken mooi en hij is trots op zijn uiterlijk, maar een meisje die altijd controleert zichzelf in een compacte spiegel is gewoon tevergeefs.

8. Laat hen de echte u

Het hoeft niet alles te weten over het weer weten en je kunt zeker vertrekken pijnlijke medische aandoeningen van het gesprek voor nu, maar het is belangrijk dat je een beetje 'van de echte je leert. Niet op een handeling of doen alsof ze dingen die niet willen, zult u alleen om de prijs later betalen voor deze misleiding.

9. Doe geen moeite om na de datum

U kunt ook een geweldige tijd hebben gehad en u wilt de jongen weer te zien, maar niet de man nog geen gedoe. Pesten hem voor een tweede datum voordat je klaar bent met de woestijn is alleen maar om u te laten lijken wanhopig te zijn, maar je echt wilt een negatief antwoord op dit moment hoor, als je niet op dezelfde manier te voelen?

Je hebt een aantal andere regels vóór te delen?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha