9 populaire stereotypen over Fransen zijn WERKELIJK NIET WAAR9 populaire stereotypen over Fransen zijn WERKELIJK NIET WAAR

Je denkt te weten Frans? Denk opnieuw. Nationale stereotypen in overvloed voor alle landen, maar niemand lijkt erg populair als de Franse degenen te zijn. Volgens de populaire stereotypen, de Fransen zijn verfijnde, ze stinken en ze nooit spreken Engels - zelfs als ze helemaal vloeiend.

Maar deze stereotypen waar zijn of er eigenlijk meer naar het Franse dat Pepe Le Pew, kikkers en slakken? Om uit te vinden, nemen we een kijkje op 9 populaire stereotypen over de Fransen die zijn niet echt waar.


Mythe 1. Fransen Bad Smell

We hebben geen idee waar dit vandaan kwam stereotype, maar is nogal ongelukkig! Immers, als je verteld dat je een volk van stinkies, het zou niet liever onrecht worden aangedaan? Natuurlijk, zou Frankrijk geen verdediging als ze waren een volk van stinkies, maar ze zijn niet! De waarheid is dat het Franse volk niet ruiken slechter dan iemand anders, en zijn ook de thuisbasis van een heleboel geweldige geur. Het zou een natie die de wereld Chanel echt zo stonk gaf zijn ?! Nee.

Mythe 2. De Franse vrouwen niet scheren

Franse vrouwen zijn ongelooflijk mooi, super trendy en chique. Bovendien geperfectioneerd ze kort kapsel in de jaren zestig tijdens de nieuwe golf Franse cinema veiling. En omdat ze de zorg zoveel te zien er prachtig uit, maar ook tijd scheren, vrouwen uit een ander deel van de wereld. Nogmaals, we zijn niet zeker wie dit gerucht begonnen, maar we denken over iemand zag een tedere hart erotische Franse film van de jaren '70 en besloten alle Franse vrouwen hebben om die kant op te kijken.

Mythe 3. De Fransen weigeren om Engels te spreken - zelfs als ze Vloeiend

Kom op, spreken Engels.

- Niet doen.

- Alsjeblieft!

-. Niet Je weigeren.

- Ik weet dat je wilt!

- Maar bouche est fermée !!

Yup, lijkt de Franse gewoon niet spreken Engels, alsof ze een natie uit ondanks Amerika. Maar dit is gewoon niet waar, en als de Franse spreekt Engels om u te helpen, zullen ze. Alleen dat ze meestal niet willen spreken voor een groot publiek, omdat ze enigszins 'vertrouwen in zichzelf en hun accent. Zegene 'em.

Mythe 4. De Fransen zijn luie werknemers

Natuurlijk, de Franse krijgt meer vakantie tijd dan iemand anders, maar dit is zeker een goede zaak ?! Deze dagen, de Amerikanen werken meer uren dan ooit tevoren en als gevolg daarvan hebben een appeltje te schillen met hun Franse neven, die lijkt op een gemakkelijk leven. In plaats van te zeggen: "Ik wil meer tijd af als de Franse!" Sommige mensen hebben de neiging om te zeggen: "De Fransen zijn lui"

Maar in plaats van als machines omgaan met hun medewerkers, de Franse besloten om hun werknemers tijd te geven uit om hen een kans om de batterijen op te laden mogelijk te maken en eigenlijk genieten van het leven! Hemel verhoede!

Misschien is dat de reden waarom de Fransen hebben meer levenslust dat de rest van ons.

Mythe 5. Liefde Franse Overgave!

De Fransen hebben een slechte reputatie te geven tijdens de laatste wereldoorlog; maar het is een natie die het grootste deel van Europa veroverd onder leiding van Napoleon echt een natie van apen levering? We smeken om verschillen!

In plaats daarvan, de Franse liefde, een goede schroot zo veel als de volgende natie, en voor verdere tests die u kunnen denken aan de Honderdjarige Oorlog, een stuk aan het eind alle stukjes die je dapper tussen de jaren 1337 vochten tussen Engeland en Frankrijk en 1453.

Kom op, als je houdt van de Fransen zich over te geven, zouden ze na 75 jaar of minder gegeven.

Mythe 6. De Franse eet alleen kikkers en slakken

Dit stereotype is ongeveer net zo nauwkeurig als het stereotype dat de Chinese honden eten de hele tijd. Natuurlijk, de Fransen zijn beroemd om hun kikkers en slakken, en ja, je zult Parijse restaurants die deze lekkernijen verkopen vinden; maar het is gewoon absurd om te geloven dat dit is het enige wat ze eten.

In feite, kikkers en slakken zijn toeristische dingen meer dan iets anders, en de lokale bevolking echt niet dat veel van hen eten. Als je een week gaan eten met een Franse familie, zul je al snel beseffen dat hun eetgewoonten zijn dezelfde als die van jou.

Mythe 7. De Fransen zijn onbeleefd

Nooit bracht een week in Parijs? Ik wed dat je enkele onbeschofte mensen recht hebben ontmoet?

Natuurlijk je deed! Maar als je een week doorbrengen in elke stad kom je over een handvol onbeschofte mensen. De waarheid is dat deze onbeleefde mensen zijn niet representatief voor de overgrote meerderheid, en de Fransen zijn eigenlijk heel charmant, behulpzaam en zelfs vrijgevig. Daarnaast, Parijs is een van de drukste steden in de wereld, dus u kunt verwachten om te horen een paar "ga foutre je faire."

Mythe 8. De Fransen zijn snobs als het gaat om voedsel

Iedereen weet dat de Fransen houden van hun voedsel. Van kaas boeuf bourguignon, Flamiche varken dravers, de Franse weet een ding of twee over een heerlijke keuken. Als gevolg hiervan hebben sommige tegenstanders van de Franse beschuldigd van het zetten pretentiously je neus op een vettige hamburger of een spek sarnie. De realiteit is echter dat Parijs is net zo overspoeld met fast food restaurants, net als elke andere stad.

Mythe 9. Modellen Kleed Franse vrouwen als

Het gerucht is dat als je rond Parijs te lopen in je broek, je houdt als een zere duim en je verbergen in schaamte als je je realiseert dat je weven in en uit een leger van de mode. Je zou kunnen gaan naar McDonald's voor een veilige haven, maar als de geruchten waar zijn, wordt u begroet door een ander leger van de mode die niet proberen om mayo op hun tas DKNY.

Deze mythe is waarschijnlijk bevorderd door de nieuwe golf van Franse films uit de jaren zestig werden de meisjes gekleed zeer chique en elegant. Natuurlijk, de Fransen hebben veel gevoel voor mode, maar zeker niet alle verkleden als modellen. Velen van hen kopen hun kleding van high street winkels zoals H & M en Zara.

Kent u andere stereotypen over de Fransen?

Wees blij!

(0)
(1)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha