9 onverwachte bijwerkingen van hennepzaad olie

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 28, 2015 Admin Schoonheid 0 505


Wist u dat overmatig gebruik van hennepzaad olie kan leiden tot hallucinaties en paranoia? Nou, het is waar! Hennep olie heeft veel voordelen, maar als onverantwoord gebruik kan leiden tot veel complicaties zoals paranoia, onder anderen. Hennep olie is de olie die wordt gewonnen uit de zaden van de hennepplant, een neef van de marihuanainstallatie beruchte. Geen wonder zaad olie hennep veroorzaakt hallucinaties!

We weten allemaal hoe 'teveel is slecht'. Hennep olie is niet anders. Dus als je de olie van hennep zaden gebruiken, of overweegt, wilt u misschien om dit bericht te lezen en beslis voor jezelf. Laten we eens kijken naar een aantal bijwerkingen van hennepzaad olie.


Risico op hartaandoeningen:

Hennep olie is bijzonder rijk aan meervoudig onverzadigde vetzuren, zoals omega-3 en omega-6 vetzuren (1). Hoewel omega-3 en omega-6 zijn essentieel voor het lichaam, kan overmatige aanwezigheid van deze zuren leiden tot hartaandoeningen, bacteriële infecties en andere complicaties.

Spijsverteringsproblemen:

Hennep olie wordt veel gebruikt als een kook-agent. Dit is vooral schadelijk voor u als u een voorziening voor maagproblemen. Kan diarree en krampen veroorzaken. Vermijd olie hennep zaden, als u lijdt aan aandoeningen van de maag en darmen bewegingsstoornissen.

Weinig explosief:

Hoewel de olie van hennep zaden wordt gebruikt als een agent van bakolie oververhitting kan schadelijke peroxiden die schadelijk zijn voor het lichaam vrij te geven. Peroxide kan beschadigen organen, weefsels en zelfs de huid. De peroxide is iets explosief en kan in brand vliegen. Vergeet niet om hennepzaad olie gebruiken voornamelijk van warme en koude (2).

Hallucinogene:

Hoewel het zaad olie, zal hennep niet je ziet sterren in de dag, kan leiden tot een auditieve hallucinaties. Hennep olie bevat THC, die hallucinaties kan veroorzaken bij sommige mensen, hoewel de meeste mensen misschien niet eens beseffen. Dit is omdat het gehalte aan THC hennepzaadolie dicht bij nul. Als u overgevoelig voor olie van hennep zaden, moet u stoppen met het consumeren van het (3).

Bloedstolling:

Hennep olie kan een negatief effect hebben anticoagulantia en bloedplaatjes, wat kan leiden tot verdikking van het bloed. Bloedstolling kan leiden tot een hartaanval. Mensen met een verminderde bloedstolling aandoeningen en kan aandoeningen zoals consumeren hennepzaad olie behandelen. Echter, wilt u misschien uw arts te raadplegen voordat u deze olie (4).

Tumorcel regeneratie:

Hennepolie triggers cel reproductie die het lichaam geneest. Hennep olie is dan ook een uitstekende remedie voor huidaandoeningen, die regeneratie cel constant nodig. Wetenschappers zeggen dat meervoudig onverzadigde vetzuur of PUFA-rijk dieet kan het risico van prostaatkanker. Hoe hennepzaad trekker reproductie van cellen, kan ook leiden tot voortplanting kankercel. Als u een neiging tot prostaatkanker, moet je hennepolie niet verbruikt.

Onderdrukking van het immuunsysteem:

PUFA kunnen allerlei problemen dan veroorzaken. PUFA immuun onderdrukkende dat de effectiviteit van het immuunsysteem te verminderen. Hennep olie wordt boordevol PUFA, wat betekent dat het heeft een direct effect op het immuunsysteem. Hoewel PUFA traktatie ontsteking en het bevorderen van gezondheid van het hart, kan onderdrukking van het immuunsysteem leiden tot de groei van bacteriën en andere infecties.

Problemen ontwikkeling van de hersenen:

Onderzoek toont aan dat neuronen nodig omega-3. Als het zaad olie bevat ook omega-6 vetzuren, te veel eten van deze olie kan leiden tot te hoge zuurgraad en een onbalans van vetzuren, wat leidt tot verschillende problemen van de ontwikkeling van de hersenen.

Niet geschikt voor zwangere vrouwen:

Studies tonen aan dat de consumptie van hennepzaad olie tijdens de zwangerschap negatieve effecten kan hebben. Als u zwanger bent of borstvoeding geeft, moet u voorkomen dat het gebruik van de olie van hennep zaden.

Vertel ons uw ervaringen met hennepzaad olie hier. Een reactie hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha